ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο σωσίας του Ράιαν Γκόσλινγκ (pics)

Ο σωσίας του Ράιαν Γκόσλινγκ (pics)
GettyImages & Instagram

Ο Καναδός ηθοποιός Ράιαν Γκόσλινγκ, έχει σωσία στο Instagram. Το όνομά του είναι Γιοχάνες Λάσετ (Johannes Laschet) και είναι Γερμανός από την πόλη Άαχεν.

Μπορεί ο Γκόσλινγκ να είναι κινηματογραφικός αστέρας, ο Λάσετ όμως είναι δημοφιλής fashion blogger και γιος Γερμανού πολιτικού.

Το blog του «Dapper Style» αριθμεί πάνω από 30.000 ακόλουθους στο Instagram, όπου αναδεικνύει τις μοντέρνες ενδυματολογικές επιλογές του και την εντυπωσιακή ομοιότητά του με τον Γκόσλινγκ.

Σε συνέντευξή του στο Time o Λάσετ είπε ότι «το να είναι τόσο γοητευτικός όσο ο Ράιαν Γκόσλινγκ είναι μερικές φορές λίγο εξαντλητικό». Τόνισε ακόμη ότι οι άνθρωποι άρχισαν να διακρίνουν την ομοιότητά του με τον ηθοποιό, όταν βρέθηκε στις ΗΠΑ για σπουδές το 2005.

Ο Λάσετ ανέφερε ότι με τον ηθοποιό έχουν κάποια κοινά ενδιαφέροντα, όπως την αγάπη για την τζαζ μουσική. Είναι επίσης μεγάλος θαυμαστής της ταινίας «La La Land», αν και θεωρεί ότι η καλύτερη ερμηνεία του Γκόσλινγκ ήταν στο «Blue Valentine».

Φυσικά, ο Γερμανός fashion blogger θαυμάζει το άψογο στυλ του Γκόσλινγκ. «Ο κ. Γκόσλινγκ ξέρει πώς να ντυθεί καλά και μπορείτε να μάθετε από αυτόν» είπε. «Ειδικά όταν φοράει σμόκιν».

Ο Γιοχάνες Λάσετ είναι γιος του πρωθυπουργού της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας, ενός από τους πέντε αναπληρωτές προέδρους της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU), του Άρμιν Λάσετ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ