Ακολουθεί ένας μίνι οδηγός για το πού βρίσκονταν και τι έκαναν οι αγαπημένοι ήρωες της σειράς με το τέλος της έκτης σεζόν.

Διαβάστε επίσης

- Η Daenerys Targaryen ετοιμάζεται να εισβάλλει στο King’s Landing και να καθίσει στον Σιδερένιο Θρόνο, με τα πλοία που της προσέφεραν οι Yara and Theon Greyjoy.

- Ο Tyrion Lannister είναι μαζί με τον στρατό της Daenerys και σύντομα θα τεθεί αντιμέτωπος με την οικογένειά του. Μαζί τους και ο δολοπλόκος Varys.

varys

- Ο John Snow, μετά τη νίκη στην αναμέτρηση με τον Ramsey Bolton έχει λάβει τον τίτλο του «Βασιλιά του Βορρά» και διχάζεται ανάμεσα στην επιδρομή κατά των Λάνιστερ και την αντιμετώπιση της απειλής από τον Βορρά.

- Στο πλευρό του John Snow (ή όχι;), η Sansa Stark που έκρινε τη «Μάχη των Μπάσταρδων», καθώς έπεισε τον Petyr Baelish να φέρει τους Ιππότες του Vale.

- Στο Winterfell βρίσκεται και ο Davos Seaworth, στο πλευρό του Σνόου.

game of thrones season 7 production teaser 0

- Ο Bran Stark πιθανότατα κατευθύνεται και αυτός προς το Winterfell, με πολλές προσδοκίες για τον ρόλο που ενδεχομένως θα διαδραματίσει στη συνέχεια.

- Στον Σιδερένιο Θρόνο κάθεται η Cersei Lannister και ηγεμονεύει τα Επτά Βασίλεια, λίγο πριν της επιτεθούν, σχεδόν όλοι.

- Μετά την επιτυχημένη πολιορκία του, στο King’s Landing ετοιμάζεται να επιστρέψει ο Jaime Lannister και να σταθεί στο πλευρό της αδερφής και ερωμένης του.

arya

- Μετά την ολοκλήρωση της μυστικιστικής και μαχητικής εκπαίδευσής της, η Arya Stark επιστρέφει στο Westeros και κατόπιν, πιθανότατα, στο Winterfell.

- Η Brienne of Tarth, μετά την απόδρασή της από την πολιορκία του Riverrun, αναμένεται να ταξιδέψει προς το Βορρά για να συναντήσει και πάλι την Sansa.


Διαβάστε επίσης

Game of Thrones: στις 20 Νοεμβρίου ο George R.R. Martin μας γυρνάει στο Ουέστερος

Game of Thrones: Ιρανός χάκερ πίσω από τις διαρροές

Kιτ Χάρινγκτον: Δηλώνει κουρασμένος από τη μανία για το Game of Thrones - ανυπομονεί να τελειώσει

Γιατί ο Κιτ Χάρινγκτον ντύθηκε… Τζον Σνόου;