ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Wonder Woman 2: Η επιστροφή της Αμαζόνας έχει ημερομηνία

Wonder Woman 2: Η επιστροφή της Αμαζόνας έχει ημερομηνία

Η Wonder Woman από τη Θεμίσκυρα κατάφερε πολλά. Να καθιερώσει την Ισραηλινή Γκαλ Γκαντότ στο πάνθεον των star, να αναδείξει την σκηνοθέτη Patty Jenkins ως μια γυναίκα που μπορεί να φέρει την περιπέτεια στη μεγάλη οθόνη με ορμή και χιούμορ, να επιτεθεί σε στερεότυπα και να γίνει η πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία της DC στο box office της Βόρειας Αμερικής. Αναπόφευκτα λοιπόν επιστρέφει.

 

Στην πέμπτη μόλις εβδομάδα κυκλοφορίας της η "Wonder Woman" της Patty Jenkins κατάφερε να ξεπεράσει τα "Batman v Superman: Dawn of Justice", "Suicide Squad" και "Man of Steel" έχοντας φέρει στα ταμεία $389,741,896 εκατομμύρια με τους αναλυτές της βιομηχανίας να περιμένουν ότι θα ολοκληρώσει τον κύκλο της με περισσότερα από $750 εκατομμύρια.

Όπως ανακοίνωσε η Warner Bross η WW είναι η πιο εμπορική ταινία του φετνού καλοκαιριού ξεπερνώντας ακόμη και τους Φύλακες του Γαλαξία 2.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω αλλά και την αποθέωση της Γκαλ Γκαντότ στο San Diego Comic-Con 2017 το studio ανακοίνωσε το αναμενόμενο -ήτοι την ημερομηνία κυκλοφορίας της δεύτερης περιπέτειεας της Αμαζόνας.

Το sequel φέρεται να τοποθετεί την Wonder Woman στη δεκαετία του Ψυχρού Πολέμου των 80s αλλά τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο πέρα από την ημερομηνία που θα βγει στις αίθουσες.

wonder1

Το σενάριο γράφει η Jenkins που όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί ως σκηνοθέτης στην δεύτερη περιπέτεια της WW μαζί με τον Geoff Johns.

Η Νταϊάνα επιστρέφει στις 13 Δεκεμβρίου του 2019. Μέχρι τότε η Wonder Woman θα σώσει την ανθρωπότητα σύντομα ως μέλος της "Justice League" στις 16 Νοεμβρίου.

justice1

ΔΗΜΟΦΙΛΗ