ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Tζάστιν Μπίμπερ: Ατύχημα με φωτογράφο & persona non grata στην Κίνα (vid)

Tζάστιν Μπίμπερ: Ατύχημα με φωτογράφο & persona non grata στην Κίνα (vid)

Ο ταλαντούχος και persona non grata στην Κίνα Τζάστιν Μπίμπερ δεν σταματάει να απασχολεί τα media –είτε το θελήσει, είτε όχι. Λίγες μέρες μετά την ακύρωση των συναυλιών του ο Καναδός Μπίμπερ βρέθηκε μπλεγμένος σε ακόμη μια δυσάρεστη υπόθεση με την κοινότητα των παπαράτσο όταν χτύπησε με το αυτοκίνητο του φωτογράφο στο Μπέβερλι Χιλς.

Ο 23χρονος έφευγε από θέατρο Saban όπου είχε δώσει το παρών σε εκκλησιαστική λειτουργία όταν, στην προσπάθεια του να ξεπαρκάρει το SUV του ρόδα του οχήματος του πάτησε παπαράτσο.

Όπως επιβεβαίωσε στο CNN ο αξιωματικός υπηρεσίας Scott Dowling ο Μπίμπερ παρέμεινε στη σκηνή του ατυχήματος κατά τη διάρκεια της έρευνας για το περιστατικό και προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει τον άτυχο 57χρονο.

Δεν απαγγέλθηκαν καταγγελίες στον τραγουδιστή.

Όλα αυτά συμβαίνουν μετά την ακύρωση της περιοδείας του “για αυστηρά προσωπικούς λόγους”.

Ο Τζάστιν αγαπά τους οπαδούς του και μισεί να τους απογοητεύει. Είναι ευγνώμων που μοιράστηκε αυτή την εμπειρία με όλους εσάς τους fans δίπλα του για πάνω από 150 επιτυχημένες εμφανίσεις, σε έξι ηπείρους κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων” αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα του καλλιτέχνη για την ακύρωση 14 εμφανίσεων του στις ΗΠΑ, Ιαπωνία, Χονγκ Κονγκ, Φιλιππίνες, Σιγκαπούρη και Ινδονησία στα πλαίσια της περιοδείας του “Purpose”.

Ο 23χρονος καλλιτέχνης υποσχέθηκε επιστροφή χρημάτων στους κατόχους εισιτηρίων. Ωστόσο εξακολουθεί να παραμένει ανεπιθύμητος στην Κίνα.

“Μία σειρά παραπτωμάτων του, τόσο όσο ζει στο εξωτερικό όσο και σε εμφανίσεις του στην Κίνα, έχει προκαλέσει δημόσια δυσαρέσκεια. Για να ρυθμίσουμε την εγχώρια αγορά διασκέδασης και να ‘καθαρίσουμε’ το περιβάλλον της, θεωρούμε ακατάλληλο να φέρνουμε καλλιτέχνες με κακή συμπεριφορά” ανέφερε σε ανακοίνωση του το Πεκίνο για τον “ταλαντούχο μεν αλλά αμφιλεγόμενο” Μπίμπερ.

H παγκόσμια περιοδεία Purpose World Tour για το τέταρτο album του ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2016 με έσοδα που ξεπερνούν $163.3 εκατομμύρια μόνο μέσα στο 2016.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ