ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Music Box: H Κέιτι Πέρι παρουσιάστρια & η Γκόμεζ φετιχίστρια

Music Box: H Κέιτι Πέρι παρουσιάστρια & η Γκόμεζ φετιχίστρια

Πάτα play: Στην επόμενη αναμετάδοση των VMA του ΜΤV η Κέιτι Πέρι δεν θα είναι μόνο υποψήφια για ένα από τα τρόπαια της βραδιάς αλλά και παρουσιάστρια στην τελετή απονομής των μουσικών βραβείων.

Η σταρ της ποπ, η οποία είναι και η ίδια υποψήφια σε πέντε κατηγορίες - συμπεριλαμβανομένης αυτής για το καλύτερο ποπ βίντεο, για το "Chained to the Rhythm" - θα είναι η παρουσιάστρια της βραδιάς απονομής των μουσικών βραβείων που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Αυγούστου, στο Forum στο Ίνγκλγουντ της Καλιφόρνια.

Η Κέιτι Πέρι, στις επιτυχίες της οποίας περιλαμβάνονται, τα "Teenage Dream" και "Roar" κέρδισε το βραβείο Βίντεο της Χρονιάς το 2011 "Firework".

Η 32χρονη τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ "Witness" τον περασμένο μήνα. Μέχρι στιγμής καταγράφει μέτρια επιτυχία και δεν έχει φθάσει τον θρίαμβο των προηγούμενων άλμπουμ της.

Ο Kendrick Lamar είναι ο καλλιτέχνης με τις περισσότερες υποψηφιότητες, συνολικά οκτώ. Με την επιτυχία του "Humble" διεκδικεί το βραβείο Βίντεο της Χρονιάς, όπως επίσης οι Μπρούνο Μαρς, the Weeknd, Αλέσια Κάρα, και DJ Khaled.

Οι καλλιτέχνες που θα βραβευθούν θα παραλάβουν το αγαλματίδιο "Moonman" έναν αστροναύτη στο φεγγάρι.

Κάτι τρέχει με τη Γκόμεζ

Σε παράλληλο χρόνο η Σελένα Γκόμεζ που πρόσφατα γιόρτασε τα 25α γενέθλια της έδωσε στη δημοσιότητα το πιο αλλόκοτο video της για το single Fetish.

Στο video η Γκόμεζ παλεύει με το παράλογο, τρώει κραγιόν και προσπαθεί να κόψει τη γλώσσα της -περίπου.

Το video είναι το δεύτερο που η Γκόμεζ έβγαλε μέσα στο 2017 και έχει ανησυχήσει τους fan της τραγουδίστριας γιατί είναι περίεργο, φέρει για τίτλο μια λέξη απαγορευμένη για να γίνει trend στα κοινωνικά δίκτυα και δεν είναι όσο εύπεπτο και κανονικό θα το ήθελαν -σε σημείο να ισχυρίζονται ότι η Γκόμεζ έπεσε θύμα σαμποτάζ (;!).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ