ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μadonna: Απάτη ο κορσές της ντίβας που βγήκε στο σφυρί; (vid)

Μadonna: Απάτη ο κορσές της ντίβας που βγήκε στο σφυρί; (vid)

Η πρόσφατη δημοπρασία με προσωπικά και (ίσως) συλλεκτικά αντικείμενα από τη ζωή και καριέρα της Madonna συνεχίζει να δημιουργεί σκάνδαλα. 

Ο ανώνυμος συλλέκτης που πλήρωσε το αντίτιμο των 19.294 δολαρίων για τον λευκό δαντελένιο κορσέ τον οποίο φόρεσε η Madonna για τη φωτογράφιση του εξωφύλλου του album "Like a Virgin" (1984) σε πρόσφατη ίσως έκανε το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του.

"Είναι απομίμηση. Εγώ σχεδίασα τον κορσέ που φορούσε στο εξώφυλλο του “Like a Virgin”. Να συγκρίνετε, απλά, τις φωτογραφίες των κορσέδων δίπλα δίπλα και θα μπορέσετε να δείτε ότι είναι διαφορετικοί" δήλωσε η Maripol, η γαλλικής καταγωγής καλλιτέχνις και σχεδιάστρια που, την εποχή εκείνη, ήταν καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Fiorucci.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η εταιρία που διενήργησε τη δημοπρασία απάντησε. Εκπρόσωπος της GottaHaveRockAndRoll.com δήλωσε ότι για τη φωτογράφιση για το εξώφυλλο αγοράστηκαν από τη Madonna δύο κορσέδες από το Macy's.

"Αυτός που πωλήθηκε χρησιμοποιήθηκε στην αρχική φωτογράφιση και επίσης, χρησιμοποιήθηκε από τη Madonna στη σκηνή" τόνισε.

maripol 003

"Είναι ψέμα" σχολίασε εξοργισμένη η Maripol. "Υπήρχε μόνον ένας κορσές, και τον έραψα μόνη μου. Μ' έχει αναστατώσει το ότι κάποιος πλήρωσε τόσα για μια απομίμηση" είπε.

Πάντως, μετά από δικαστική απόφαση, εξαιρέθηκαν από τη δημοπρασία άλλα 22 αντικείμενα της Μαντόνα. Ανάμεσα σ' αυτά ήταν ένα γράμμα χωρισμού από τον Tupac Shakur, ένα ζευγάρι φορεμένα σατέν εσώρουχα και μια τσατσάρα με μαλλιά της πιασμένα πάνω.

MARIPOL

Madonna & Maripol, μια συμμαχία με δαντέλα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ