ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άμλετ: Ο Τομ Χίντλστον τραγικός ήρωας του Σαίξπηρ για καλό σκοπό

Άμλετ: Ο Τομ Χίντλστον τραγικός ήρωας του Σαίξπηρ για καλό σκοπό

Μπορεί στο "Thor" να επιδίδεται σε εντυπωσιασμούς μέσα σε ένα σύμπαν υπερηρώων. Όμως ο αστός Τομ Χίντλστον διεκδικεί το απαιτητικό θετρόφιλο κοινό του Λονδίνου με υπογραφή Σαίξπηρ.

Ο Χίντλστον θα ενσαρκώσει τον ρόλο του σκοτεινού Δανού πρίγκιπα, ενός από τα πιο γνωστά και πιο δημοφιλή θεατρικά έργα του βρετανού δραματουργού για μόνον τρεις εβδομάδες στο θέατρο της Βασιλικής Ακαδημίας Δραματικών Τεχνών (RADA) και τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη της θεατρικής σχολής.

Σκηνοθέτης της παραγωγής είναι ο Κένεθ Μπράνα, συγγραφέας, παραγωγός και ηθοποιός, ο οποίος συγκεντρώνει χρήματα για τη σχολή θεάτρου, μία από τις καλύτερες της Βρετανίας.

Οι Μπράνα και Χίντλστον είναι και οι δύο απόφοιτοι της RADA.

rada1

@RADA

Ο Χίντλστον δήλωσε ότι ελπίζει τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να βοηθήσουν τους σπουδαστές της σχολής θεάτρου, απ’ όπου κι αν προέρχονται και η οικονομική ενίσχυση να επιτρέψει στη RADA "να κρατήσει τις πόρτες ανοιχτές για όλους".

Η θεατρική παράσταση ανεβαίνει στο Λονδίνο 1-23 Σεπτεμβρίου. Τα εισιτήρια θα πωλούνται σε άτομα που επιλέγονται τυχαία από συμμετοχή σε ψηφοφορία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ