ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Γιορτάζουν τα γενέθλια της ηθοποιού με... σαφάρι στην Αφρική

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Γιορτάζουν τα γενέθλια της ηθοποιού με... σαφάρι στην Αφρική
Φωτογραφία Αρχείου Phil Noble/REUTERS

Έναν χρόνο σχέσης μετρούν ο πρίγκιπας της Μεγάλης Βρετανίας, Χάρι και η διάσημη Καναδή ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ. Το ζευγάρι βρίσκεται στην Νότια Αφρική όπου θα γιορτάσει τα τριακοστά έκτα γενέθλιά της ηθοποιού με σαφάρι.

Ο 32χρονος Χάρι και η 36χρονη Μέγκαν προσγειώθηκαν στην χώρα χθες, Σάββατο, ανήμερα των γενεθλίων της. Ρεπορτάζ διεθνών μέσων αναφέρει πως η ηθοποιός κρατούσε κάτι που έμοιαζε με δώρο, έναν κορνιζαρισμένο πίνακα, τυλιγμένο με φυσαλίδες για προστασία, και καθώς έβγαιναν απ' το αεροσκάφος αντάλλαξαν ένα φιλί.

«Στο ταξίδι της επιστροφής, τα μάτια όλων θα είναι στραμμένα στα δάχτυλα της Μέγκαν;» αναρωτιέται το πρωτοσέλιδο του χθεσινού φύλλου της «Sun», αφήνοντας υπαινιγμούς για πιθανή πρόταση γάμου.

Επιπλέον, το ABC News σημειώνει ότι, πρόσφατα, η Μέγκαν Μαρκλ «έκλεισε» το lifestyle μπλογκ της, το «The Tig», καθώς και ότι έβαλε τελεία στη σχέση της με μια καναδική αλυσίδα ειδών ένδυσης. Και οι δύο κινήσεις ερμηνεύονται ως ενδείξεις ότι ξεκαθαρίζει τα της σημερινής ζωής της για να εισέλθει στην καλά φρουρούμενη ιδιωτικότητα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Να σημειωθεί πως ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο μεγαλύτερος αδελφός του Χάρι, έκανε πρόταση στην πριγκίπισσα Κέιτ, τη δούκισσα του Κέιμπριτζ, κατά τη διάρκεια της διαμονής τους σε μια καλύβα από κορμούς δέντρων στην Κένυα, το 2010.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ