ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γιατί ο Ronnie Wood των Rolling Stones είπε όχι στη χημειοθεραπεία

Γιατί ο Ronnie Wood των Rolling Stones είπε όχι στη χημειοθεραπεία

Ο κιθαρίστας των Rolling Stones Ronnie Wood αποκάλυψε ότι διαγνώσθηκε με καρκίνο του πνεύμονα.

Μιλώντας σε βρατνική εφημερίδα ο Wood εξομολογήθηκε ότι ανακάλυψε την ασθένεια κατά τη διάρκεια του τυπικού check-up που κάνει κάθε χρόνο.

"Ο γιατρός μου μου είπε ότι έχω μια supernova στον αριστερό μου πνεύμονα που είναι έτοιμη να εκραγεί... Με ρώτησε τι θα ήθελα να κάνει με αυτό. Του απάντησα όσο πιο απλά μπορούσε. 'Βγάλτο από μέσα μου'". Όπως και έγινε. Ο καρκίνος δεν είναι εξαπλωθεί και μετά από επέμβαση πέντε ωρών ο Wood είναι υγιής προς το παρόν.

Ο Wood που κάπνιζε 50 χρόνια πριν σταματήσει τη συνήθεια για χάρη της γυναίκας του όταν έφερε στη ζωή τα δίδυμα κοριτσάκια τους είπε στη Mail on Sunday ότι ήταν από την αρχή αρνητικός να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία -όχι επειδή δεν πιστεύει στην αποτελεσματικότητα της.

Δεν ήθελα να χάσω τα μαλλιά μου. Τους το ξεκαθάρισα από την αρχή: 'Αυτές οι τρίχες δεν πάνε πουθενά'. Και απλά πίστευα ότι όλα θα πάνε καλά" είπε. "Υπήρξε μια εβδομάδα που όλα κρέμονταν σε μια κλωστή. Ίσως έπεφτε η αυλαία, ίσως έπρεπε να πω αντίο για πάντα" είπε προτού προχωρήσει σε μια συμβουλή για όλους.

https://www.instagram.com/p/p

"Οι άνθρωποι πρέπει να προλαμβάνουν τις καταστάσεις. Να κάνουν check-up. Ήμουν αρκετά τυχερός στη ζωή μου, είχα ανθώπους να με προσέχουν. Κανονικά δεν θα έπρεπε να είμαι εδώ...".

Ο Wood επιστρέφει στο δρόμο με τους Rolling Stones ξεκινώντας περιοδεία ανά την Ευρώπη τον Σεπτέμβριο. Ωστόσο δεν έχει ανακοινωθεί κάποια εμφάνιση τους στη Βρετανία "λόγω μη διαθέσιμων χώρων".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ