ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζένιφερ Λόρενς: Η πέτρα του σκανδάλου στο χωρισμό Κρις Πρατ & Άννα Φάρις;

Τζένιφερ Λόρενς: Η πέτρα του σκανδάλου στο χωρισμό Κρις Πρατ & Άννα Φάρις;
Reuters

Το άλλο διαζύγιο βόμβα του Χόλιγουντ έχει κάνει τους ρομαντικούς να νιώθουν θλίψη γιατί η αγάπη πεθαίνει και έχει εκνευρίσει το Twitter που είναι απόλυτα σίγουρο ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο πίσω από το χωρισμό των Κρις Πρατ & Άννα Φάρις και δη διάσημο. Για τους twitteraties η Τζένιφερ Λόρενς είναι η πέτρα του σκανδάλου πίσω από το χωρισμό.

Η είδηση για το χωρισμό του Κρις Πρατ από την Άννα Φάρις μετά από οκτώ χρόνια γάμου, έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία κάνοντας το διαδίκτυο να αναζητά μια εξήγηση.

Πολλοί είναι αυτοί σε αναρτήσεις τους που ρίχνουν την ευθύνη στην Τζένιφερ Λόρενς, χαρακτηρίζοντας την το τρίτο πρόσωπο που χάλασε τη σχέση του ζευγαριού.

Παρότι οι δύο ηθοποιοί έχουν αρνηθεί πολλές φορές ότι συμβαίνει κάτι ρομαντικό μεταξύ τους, δεν εμπόδισε μεγάλο μέρος του twitter να κατηγορεί τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό ότι μπήκε ανάμεσα στο ζευγάρι.

Πάντως, μετά τις ανυπόστατες φήμες για τη σχέση των δύο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Passengers το 2016, η Άννα Φάρις ομολόγησε ότι αυτή η ιστορία την έκανε να αισθάνεται απολύτως ανασφαλής.

law1
law2
law3

"Είμαι πολύ υπερήφανη για τη σχέση που έχω με τον Κρις, αλλά φυσικά μέσα σε αυτόν τον τρελό κόσμο όπου αυτός είναι μακριά γυρίζοντας ταινίες κι εγώ είμαι στο Λος Άντζελες μεγαλώνοντας το παιδί μας, φυσικά αισθάνομαι ευάλωτη, όπως κάθε άλλο ανθρώπινο ον" είχε πει η Άννα Φάρις.

Η Τζένιφερ Λόρενς δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε έχει αρνηθεί τις φήμες γιατί είναι απασχολημένη με την προώθηση της νέας της ταινίας τρόμου σε σκηνοθεσία του (φημολογούμενου εραστή της) Ντάρεν Αρονόφσκι.

Στο Mother η Λόρενς και ο σύζυγος της Χαβιέ Μπαρδέμ στοιχειώνεται από εφιάλτες. Το cast του πολυαναμενόμενου θρίλερ συμπληρώνουν οι Εντ Χάρις και Μισέλ Πφάιφερ.

mother

ΔΗΜΟΦΙΛΗ