ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Forbes: Calvin Harris & Tiesto οι μεγιστάνες DJ για το 2017

Forbes: Calvin Harris & Tiesto οι μεγιστάνες DJ για το 2017

Δεν είχε ιδιαίτερες εκπλήξεις η λίστα του περιοδικού των ισχυρών Forbes με τους πλέον ακριβοπληρωμένους DJ φέτος. Στην κορυφή άλλωστε βρίσκεται ξανά ο σκωτσέζος και πρώην σύντροφος της Τέιλορ Σουίφτ, Calvin Harris.

Ο Χάρις αναδείχθηκε ως ο πιο ακριβοπληρωμένος DJ για πέμπτη συνεχή χρονιά με τον μουσικό να έχει κερδίσει 48.5 εκατομμύρια δολάρια από τον Ιούνιο του 2016 έως τον Ιούνιο του 2017.

Με αυτά τα έσοδα ο 33χρονος μουσικός ξεπέρασε ξανά τους συναδέλφους του, ανάμεσα τους τον Τiesto αλλά και τους ιδιαίτερα ευπώλητους στις ΗΠΑ, τους νεοεισερχόμενους The Chainsmokers.

Ο Τiesto, ο οποίος ήταν πρώτος στη λίστα το 2012, κέρδισε 39 εκατομμύρια δολάρια και κατέλαβε τη δεύτερη θέση, ενώ οι Chainsmokers κέρδισαν 38 εκατομμύρια δολάρια και κατατάχθηκαν τρίτοι.

Τη λίστα με τους βασιλιάδες της ηλεκτρονικής μουσικής συμπληρώνουν ο ανώνυμος Marshmello, που φοράει μάσκα και κανείς δεν γνωρίζει ποιός είναι, στην όγδοη θέση αλλά και οι επώνυμοι Skrillex, Steve Aoki, Diplo, David Guetta.

Aυτό είναι το top 10 των ισχυρών στα decks

calvin

1. Calvin Harris ($48.5 million)
2. Tiësto ($39 million)
3. The Chainsmokers ($38 million)
4. Skrillex ($30 million)
5. Steve Aoki ($29.5 million)
6. Diplo ($28.5 million)
7. David Guetta ($25 million)
8. Marshmello ($21 million)
9. Martin Garrix ($19.5 million)
10. Zedd ($19 million)

Τις δέκα πρώτες θέσεις της λίστας του Forbes με τους πιο ακριβοπληρωμένους dj καταλαμβάνουν άντρες και κυρίως λευκοί, που προέρχονται από τις ΗΠΑ ή την Ευρώπη.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ