ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζέιν Φόντα & Ρόμπερτ Ρέντφορντ: Μισό αιώνα μετά ξανά μαζί

Τζέιν Φόντα & Ρόμπερτ Ρέντφορντ: Μισό αιώνα μετά ξανά μαζί

Οι star που το όνομα τους είναι συνώνυμο του παλιού, καλού Χόλιγουντ, Τζέιν Φόντα και Ρόμπερτ Ρέντφορντ είναι ξανά ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον πενήντα χρόνια μετά την πρώτη τους συνάντηση.

Υπενθυμίζοντας ξανά τη χημεία τους οι Φόντα και Ρέντφορντ είναι ζευγάρι ξανά πενήντα χρόνια μετά την ταινία "Ξυπόλυτοι στο Πάρκο" όπου και υποδύονταν ένα ζευγάρι νεόνυμφων -μια ταινία που τους καθιέρωσε.

Οι μεγάλοι σταρ του Χόλιγουντ ύστερα από αμέτρητους ρόλους και έχοντας ο καθένας από δύο Όσκαρ επανενώθηκαν, σε μια διαφορετική ιστορία αγάπης, στην ταινία "Οι ψυχές μας τη νύχτα" (Οur souls at night), που κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 29 Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για τη μεταφορά του μπεστ σέλερ του Κεντ Χάρουφ από τους σεναριογράφους Σκοτ Νιουσταντερ και Μάικλ Βέμπερ.

Στην ταινία, η Τζέιν Φόντα είναι η Άντι Μουρ. Μια χήρα που ζει στην μικρή πόλη του Κολοράντο και βρίσκει την αγάπη στο πρόσωπο του γείτονά της και επίσης χήρου, Λούις Γουότερς (Ρόμπερτ Ρέντφορντ).

"Οι ψυχές μας τη νύχτα" είναι η τέταρτη ταινία στην οποία παίζουν μαζί η Τζέιν Φόντα και ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ. Σε μια συνέντευξη τον περασμένο Μάρτιο, η Φόντα ομολόγησε ότι κάθε φορά που συνεργάζεται με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ, τον ερωτεύεται.

Χρυσός Λέοντας για δύο

bare

Επιπλέον Τζέιν Φόντα & ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ θα τιμηθούν τον προσεχή Σεπτέμβριο με το βραβείο του Χρυσού Λέοντα για το σύνολο της προσφοράς τους μπροστά και πίσω από τις κάμερες όπως ανακοίνωσε η διεύθυνση του διεθνούς φεστιβάλ κινηματογράφου της Βενετίας σε δελτίο τύπου.

"Συνάμα πολιτική και κοινωνική ακτιβίστρια, σύμβολο του σεξ, συγγραφέας, είδωλο του φεμινισμού (....) όμως κυρίως ηθοποιός με τεράστια επιτυχία και ταλέντο πέραν του συνηθισμένου, η Τζέιν Φόντα βρίσκεται μεταξύ των μεγαλύτερων πρωταγωνιστριών της σκηνής του σύγχρονου κινηματογράφου"επισημαίνει ο διευθυντής της Μόστρας, Αλμπέρτο Μπαρμπέρα, αναφερόμενος στην Τζέιν Φόντα. τονίζεται στο δελτίο τύπου.

"Ηθοποιός, σκηνοθέτης, παραγωγός (...) εμπνευστής και ιδρυτής αυτής της ιδιοφυούς κινηματογραφικής εμπειρίας, του φεστιβάλ Sundance: είτε βρίσκεται μπροστά ή πίσω από τις κάμερες (...) ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ μας συντροφεύει τα τελευταία 50 χρόνια της αμερικανικής ιστορίας με μια επιμέλεια, εξυπνάδα και μια ασύγκριτη χάρη" συνέχισε ο Μπαρμπέρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ