ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σάρον Στόουν: Έτσι αποπλάνησε τον Μάικλ Ντάγκλας στο Βασικό Ένστικτο (vid)

Σάρον Στόουν: Έτσι αποπλάνησε τον Μάικλ Ντάγκλας στο Βασικό Ένστικτο (vid)

Eπιστρέφοντας στο ρόλο που την καθιέρωσε ως αμαρτωλό σύμβολο του σεξ με αμφιλεγόμενες διαθέσεις η Σάρον Στόουν έδωσε στη δημοσιότητα το video από την audition που της χάρισε τη δόξα.

Στο σπάνιο και ανέκδοτο video από το δοκιμαστικό για το ερωτικό θρίλερ του Πολ Βερχόφεν που έκαψε τις σκοτεινές αίθουσες με ερωτισμό 25 χρόνια πριν -η ταινία έκανε πρεμιέρα στις 20 Μαρτίου 1992- η Σάρον Στόουν αποδεικνύει ότι είναι η ιδανική Κάθριν Τρεμέλ.

Σήμερα η 59χρονη star θυμάται τις μέρες που την ανέδειξαν σε ερωτικό αντικείμενο πόθου του Μάικλ Ντάγκλας και έπεισε τον Βερχόφεν να πιέσει τους παραγωγούς για να την επιλέξουν -άλλωστε ο Ντάγκλας επέμενε για να είναι συμπρωταγωνίστρια του η Τζούλια Ρόμπερτς, μια καθιερωμένη για την εποχή ηθοποιός που μετρούσε ήδη επιτυχίες.

Η Στόουν νιώθει ευγνωμοσύνη για τον Ντάγκλας που αποδέχθηκε την επιλογή του Βερχόφεν και αφέθηκε στα βασικά ένστικτα του μαζί της.

Ο ρόλος, τολμηρός και με σεξουαλικότητα που απειλεί ζωές, ήταν απαγορευμένος για πολλές. Οι ερωτικές σκηνές έκαναν 12 και πλέον συναδέλφους της Στόουν να τον απορρίψουν.

Όχι όμως και την ευφυέστατη και διαχρονικά ερωτική Στόουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ