ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ρόμπερτ Πάτινσον: Ο βρυκόλακας του Χόλιγουντ επιστρέφει στο GQ

Ρόμπερτ Πάτινσον: Ο βρυκόλακας του Χόλιγουντ επιστρέφει στο GQ

Καθιερώθηκε ως Έντουαρντ Κάλεν του ευπώλητου “Twilight” και σήμερα ο Ρόμπερτ Πάτινσον, ενηλικιωμένος πια και με τους κυνόδοντες του να έχουν αφαιρεθεί για τα καλά, κάνει επίθεση ξανά στις σκοτεινές αίθουσες με την ταινία Good Time.

Σε αυτό το νέο κεφάλαιο της καριέρας του έχει σύμμαχο τη βιομηχανία του θεάματος, τη σύντροφο του FKA Twigs και το αντρικό περιοδικό GQ που του δίνει γενναιόδωρα το εξώφυλλο Σεπτεμβρίου.

Ο Πάτινσον που μόλις πριν μια εβδομάδα απολογήθηκε μετά το “κτηνοβατικό του” αστείο πρόσφατα έδωσε και μια αποκαλυπτική συνέντευξη για όλα όσα συνέβησαν στα γυρίσματα της ταινίας που τον καθιέρωσε.

Μιλώντας στους New York Times ο 31χρονος Πάτινσον δήλωσε ότι η συμπεριφορά του είχε προβληματίσει ιδιαίτερα το studio παραγωγής της ταινίας που τον απείλησαν με απόλυση εάν δεν έχανε κάτι από την έμφυτη βλοσυρότητα του.

“Όταν είσαι σε σχέση με κάποιον, εφόσον θέλεις νa εκφράσεις την ένταση των συναισθημάτων σου, το κάνεις με ελάχιστα λόγια. Όταν αγγίζονται ελάχιστα, τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Έτσι είναι οι σχέσεις των εφήβων. Όμως όλοι έλεγαν 'όχι, πρέπει να είναι χαρούμενοι και να περνάνε καλά, αυτό θέλει ο κόσμος'. Κι όλη η σειρά έγινε έτσι”, είπε ο πρωταγωνιστής.

https://www.instagram.com/p/p

“Moυ το είπαν ξεκάθαρα. Είτε θα κάνεις ακριβώς το αντίθετο από ό,τι κάνεις ή θα φύγεις από τα γυρίσματα σήμερα κιόλας”.

O Πάτινσον αποφάσισε να χαμογελάει περισσότερο για να καθιερωθεί στο Χόλιγουντ. Προφανώς και τα κατάφερε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ