ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Game of Thrones: Άλλη μια διαρροή επεισοδίου, πέντε μέρες πριν την προβολή του

Game of Thrones: Άλλη μια διαρροή επεισοδίου, πέντε μέρες πριν την προβολή του
HBO

Αντιμέτωπο με ακόμη μια διαρροή της εξαιρετικά δημοφιλούς σειράς, παγκοσμίως, Game of Thrones, βρίσκεται το HBO.

Πέντε μέρες πριν την προγραμματισμένη προβολή του, την Κυριακή, διέρρευσε το 6ο επεισόδιο του 7ου κύκλου της σειράς, προκαλώντας αναταραχή. Όμως όπως φαίνεται, αυτή τη φορά δεν ευθύνονται χάκερς για τη διαρροή του πολυαναμενόμενου επεισοδίου, καθώς αυτό «ανέβηκε» κατά λάθος στις πλατφόρμες HBO Nordic και HBO España.

Μόλις οι ιθύνοντες αντιλήφθηκαν τη «γκάφα», «κατέβασαν» το επεισόδιο από τις συγκεκριμένες πλατφόρμες, όμως φαίνεται πως ο χρόνος που το επεισόδιο έμεινε στον «αέρα» ήταν αρκετός για να... διαδοθεί στις... τάξεις των φανς της σειράς. Σχεδόν αμέσως το εν λόγω επεισόδιο ήταν διαθέσιμο στο Reddit και το YouTube, από τα οποία όμως έχει επίσης αποσυρθεί.

«Ενημερωθήκαμε ότι το επόμενο επεισόδιο του Game of Thrones αναρτήθηκε κατά λάθος για λίγο χρονικό διάστημα στις πλατφόρμες HBO Nordic και HBO España. Το λάθος φαίνεται να προέρχεται από έναν τρίτο προμηθευτή και το επεισόδιο κατέβηκε αμέσως μόλις έγινε γνωστό. Αυτό το περιστατικό δεν συνδέεται με το πρόσφατο στο διαδίκτυο στην HBO στις ΗΠΑ», τόνισε εκπρόσωπος του HBO.

Πρόκειται για το δεύτερο επεισόδιο του 7ου κύκλου του Game of Thrones που διαρρέει πριν την επίσημη προβολή του, ένα γεγονός που σημειώθηκε λίγες μέρες μετά τη σύλληψη τεσσάρων ατόμων στην Ινδία που θεωρούνται ύποπτοι για διαρροή επεισοδίου της συγκεκριμένης σειράς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ