ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Έκλειψη ηλίου: Στην κορυφή και πάλι το «Total Eclipse of the Heart» (vids)

Έκλειψη ηλίου: Στην κορυφή και πάλι το «Total Eclipse of the Heart» (vids)
Reuters/Janerik Henriksson/Scanpix

Η ολική έκλειψη ηλίου που σημειώθηκε τη Δευτέρα, έπειτα από 99 χρόνια, και έγινε ορατή από 14 Πολιτείες της Αμερικής προκάλεσε φρενίτιδα στους Αμερικανούς και τους έκανε να θυμηθούν ένα τραγούδι από τα παλιά.

Ο λόγος για το «Total Eclipse of the Heart» της ντίβας των 80s Bonnie Tyler, το οποίο «σκαρφάλωσε» στην πρώτη θέση του iTunes. Καθόλου τυχαία βέβαια αφού η ποπ σταρ της δεκαετίας του 1980 το τραγούδησε σε ένα κρουαζιερόπλοιο την ώρα της έκλειψης στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που έγιναν στις ΗΠΑ για το σπάνιο φυσικό φαινόμενο, μαζί με την μπάντα του Τζο Τζόνας.

Ως αποτέλεσμα της μεγάλης δημοσιότητας που έχει πάρει η έκλειψη ηλίου ήταν το τραγούδι της 66χρονης Ουαλής τραγουδίστριας να αυξήσει τις πωλήσεις του κατά 267% στο Amazon και το άλμπουμ που το περιέχει να ανέβει στην τρίτη θέση της λίστας Movers και Shakers ... εκτός από την 1η θέση του τραγουδιού στο iTunes.

«Ποτέ δεν βαριέμαι να ερμηνεύω αυτό το τραγούδι. Είναι απίστευτο και πάντα προκαλεί συναισθήματα σε όλους», σχολίασε η Bonnie Tyler.

bonnie

ΔΗΜΟΦΙΛΗ