ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Δύσκολη η πατρότητα για τον Τζορτζ Κλούνεϊ;

Δύσκολη η πατρότητα για τον Τζορτζ Κλούνεϊ;

Ο νεόκοπος πατέρας του Χόλιγουντ Τζορτζ Κλούνεϊ κάνει επίθεση στα media για την ιδιωτικότητα του και προσπαθεί να προστατέψει την οικογένεια του από τους αδιάκριτους φωτογράφους των tabloid.

Μετά τη μάχη του με το γαλλικό περιοδικό Voici μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών των δύο παιδιών του με τη δικηγόρο σε υποθέσεις προάσπισης ανθρωπίνων δικαιωμάτων και σύζυγο του Αμάλ Αλαμουντίν ο Κλούνεϊ γίνεται ξανά πρωταγωνιστής σε πρωτοσέλιδα που τον θέλουν "εξαντλημένο από την πατρότητα".

Αφορμή φωτογραφίες του από πρόσφατη βόλτα του με την Αμάλ στη λίμνη Κόμο. Σε αυτές ο Κλούνεϊ "φέρεται να δείχνει ιδιαίτερα κουρασμένος και καταβεβλημένος".

"Ο 56χρονος σταρ και η δικηγόρος σύζυγός του γύριζαν από ένα παιχνίδι τένις κι ενώ η Αμάλ έδειχνε φρέσκια και ξεκούραστη ο Κλούνεϊ φαίνονταν κουρασμένος με σακούλες και μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια του" σχολιάζουν οι light ιστοσελίδες.

CLOONEY IMAGE
Είναι αμφίβολο αν ο Κλούνεϊ θα απαντήσει σε ακόμη μια επίθεση στο πρόσωπο του από τους οnline εισαγγελείς της καθημερινότητας. Άλλωστε είναι απασχολημένος με την προστασία της φαμίλιας του.

"Οι παπαράτσι του περιοδικού σκαρφάλωσαν τα συρματοπλέγματα, ανέβηκαν σε δένδρα και παράνομα φωτογράφισαν τα μωρά μας μέσα στο σπίτι μας" υποστήριξε για το γαλλικό περιοδικό Voici.

"Ο Τζορτζ και η Αμάλ είναι προσωπικότητες που έκαναν πολλές δημόσιες εμφανίσεις τα τελευταία χρόνια και ο γάμος τους στη Βενετία το Σεπτέμβριο του 2014 ήταν ένα γεγονός που προβλήθηκε από τα media. Και η γέννηση των διδύμων σχολιάστηκε πολύ από τους ίδιους και τις οικογένειές τους. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στο Voici είναι απάντηση σε “δημόσιο αίτημα”. Ο κόσμος αγαπάει τον Κλούνεϊ και παρακολουθεί τη ζωή του εδώ και πολλά χρόνια και φυσικά οι φωτογραφίες δεν θέτουν σε κίνδυνο τον ίδιο, τη σύζυγό του και τα δίδυμα" δήλωσαν σε μήνυμα τους στο E!News οι εκπρόσωποι του Voici.

Η 39χρονη δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων γέννησε στο Λονδίνο τον Ιούνιο τα δίδυμα, την Έλα και τον Αλεξάντερ. O πόλεμος συνεχίζεται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ