ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Lexi Jones: Δείτε τη 17χρονη μοναχοκόρη του Μπάουϊ σε σπάνιο selfie

Lexi Jones: Δείτε τη 17χρονη μοναχοκόρη του Μπάουϊ σε σπάνιο selfie

Η St. Vincent της βρετανικής μουσικής σκηνής είπε κάτι στο οποίο συμφώνησαν με θλίψη πολλοί. Οι εραστές και οι επαγγελματίες της μουσικής σκηνής ακόμη δεν έχει ξεπεράσει την απώλεια του Ντέιβιντ Μπάουϊ.

Ωστόσο η σύζυγος του μεγάλου καλλιτέχνη, το top model Ιμάν καταφέρνει να υπενθυμίζει τον σύζυγο της μέσα από τα κοινωνικά της δίκτυα με τρόπους που δεν έχουν θρήνο και υπενθυμίζουν ότι το πνεύμα του Μπάουϊ συνεχίζει να υπάρχει ανάμεσα μας μέσα από τον έρωτα της για αυτόν και την συνέχεια του, την απόγονο του Alexandria Zahra Jones.

Χαιρετίζοντας τα 17α γενέθλια της κόρης της με τον Μπάουϊ η Ιμάν ανάρτησε στο Instagram της ένα selfie την Lexi ή Lex που πλέον έχει μεγαλώσει -πάντα διακριτικά προστατευμένη από τα αρπακτικά των tabloid.

Η Lexi θέλει να προστατέψει την ιδιωτικότητα της και πλέον έχει private λογαριασμό στο κοινωνικό δίκτυο.

https://www.instagram.com/p/p

Ωστόσο ο προηγούμενος λογαριασμός της είναι ανοικτός και χαρίζει σπάνια στιγμιότυπα από τη ζωή της μοναχοκόρης του Μπάουϊ που μεγαλώνει υπέροχα.

https://www.instagram.com/p/p

Η Ιμάν και ο Μπάουϊ παντρεύτηκαν το 1992 και η Lexi ήρθε στη ζωή το 2000 -την περίοδο που ο πατέρας της αποφάσισε να γυρίσει την πλάτη στους εθισμούς του -το κάπνισμα και το αλκοόλ- για να αφοσιωθεί στην οικογένεια του.

Είναι το δεύτερο παιδί του Ziggy μετά τον 46χρονο αδελφό της Ντάνκαν Τζόουνς από τον προηγούμενο γάμο του πατέρα της.

https://www.instagram.com/p/p

Η Lexi δεν έχει ακόμη ενηλικιωθεί και δεν έχει αποκαλύψει αν θα ακολουθήσει τα βήματα των γονιών της μπροστά από τον προβολέα. Τώρα το μόνο που είναι πρόθυμη να μοιραστεί μαζί μας είναι κάποιες λίγες λήψεις που κουβαλάνε κάτι από Μπόουϊ μέσα τους.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ