ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Τζον Σνόου ζει και γίνεται αφίσα, κάρτα, κορνίζα και tweet

Ο Τζον Σνόου ζει και γίνεται αφίσα, κάρτα, κορνίζα και tweet
HBO

Aυτό είναι η μαγεία του marketing, το ξόρκι των spoiler, το comeback της τηλεοπτικής σεζόν. Αν και μέχρι τώρα όλοι έπαιζαν με μαεστρία μακιαβελική το τι επιτέλους συμβαίνει με τον Τζον Σνόου που έπεφτε "νεκρός" από τη Φρουρά στο τελευταίο, σοκαριστικό το βαφτίσαμε, φινάλε.

Αν και μέχρι εχθές τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για επιστροφή από τους νεκρούς ενός ήρωα που όμως δεν ξέραμε ποιος μπορεί να είναι πλήθαιναν. Αν και ο ίδιος ο πρόεδρος του ΗΒΟ, Mαικλ Λομπάρντο ξεκαθάριζε πως ο ήρωας δεν θα επιστρέψει σε ερώτηση που του απευθύθηκε στο Television Critics Association καλοκαιριάτικα ("νεκρός σημαίνει νεκρός. Δεν θα αλλάξει κάτι. Από όσα γνωρίζω, είναι νεκρός και έτσι θα παραμείνει" έλεγε) ε, αν...

Τέλος στα αν. Κανένα αν. Τώρα όλα είναι ξεκάθαρα. Τώρα το ίδιο το HBO έκανε ανάρτηση στο twitter μόλις πριν λίγη ώρα ένα πόστερ που βάζει τα πράγματα στη θέση τους και ο Τζον Σνόου, πληγωμένος, ματωμένος, ρημαγμένος αλλά ουχί νεκρός μας καλησορίζει τον Απρίλιο σε ένα Χειμώνα που συνεχώς έρχεται.

Τώρα εάν το HBO είναι τόσο αναίσχυντα παραπλανητικό που βάζει έναν ήρωα θανάσιμα λαβωμένο για να μας υπενθυμίσει ότι το Game Of Thrones επιστρέφει, τι να πω; Ας ξαναδιαβάσω τα spoilers μπας και κατανοήσω που οδεύουμε σαν κράτος, κοινωνία κοκ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ