ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ρεκόρ πωλήσεων για το τεύχος του Elle με τη συνέντευξη της Μπριτζίτ Μακρόν

Ρεκόρ πωλήσεων για το τεύχος του Elle με τη συνέντευξη της Μπριτζίτ Μακρόν

Ρεκόρ πωλήσεων έπειτα από δέκα χρόνια σημείωσε το περιοδικό Elle χάρις στο τεύχος του, το οποίο φιλοξένησε την πρώτη αποκλειστική συνέντευξη της συζύγου του Γάλλου προέδρου, Μπριζίτ Μακρόν, μετά την εκλογή του στην προεδρία.

Το τεύχος πούλησε πάνω από 530.000 τεύχη, σύμφωνα με την εφημερίδα Journal du Dimanche, η οποία ανήκει στον ίδιο εκδοτικό όμιλο (Lagardère).

Στο συγκεκριμένο τεύχος που κυκλοφόρησε στις 18 Αυγούστου, η Μπριζίτ Μακρόν μιλάει για πρώτη φορά μετά την εκλογή του Εμανουέλ Μακρόν στις 7 Μαΐου μέσα από μια σχεδόν δεκασέλιδη συνέντευξή της.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, 30 εκατομμύρια χρήστες διάβασαν την συνέντευξη της Μπριζίτ Μακρόν, σύμφωνα με την ίδια πηγή, η οποία προσθέτει ότι το αφιέρωμα είχε επιτυχία και εκτός Γαλλίας και κυρίως στις ΗΠΑ και στη Γερμανία.

elle 2

Σε αυτή, μεταξύ άλλων η Μπριζίτ Μακρόν μιλά για την αρχή της σχέσης της με τον Γάλλο πρόεδρο, όταν εκείνη ήταν καθηγήτρια, παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών και εκείνος ήταν μαθητής της, μια σχέση για την οποία προεκλογικά είχαν γραφτεί χιλιάδες λέξεις.

Ακόμα, η πρώτη κυρία της Γαλλίας δεν διστάζει να αναφερθεί στην μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχει με τον σύζυγό της, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το μόνο λάθος του Εμμάνουελ ότι είναι πιο μικρός από εμένα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ