ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Τζένιφερ Λόπεζ δίνει τον οβολό της για τους πληγέντες από τον τυφώνα Χάρβεϊ (vid)

Η Τζένιφερ Λόπεζ δίνει τον οβολό της για τους πληγέντες από τον τυφώνα Χάρβεϊ (vid)
Danny Moloshok/Reuters

Το κοινωνικό της πρόσωπο δείχνει η σούπερ-σταρ Τζένιφερ Λόπεζ και ο αγαπημένος της Άλεξ Ροντίγκεζ που αποφάσισαν να κάνουν μία σημαντική δωρεά για τους πληγέντες από τον «φονικό» τυφώνα Χάρβει που έχει δημιουργήσει εικόνα καταστροφής στο Χιούστον.

Μέσω του Instagram το ζευγάρι ανακοίνωσε πως προχώρησε σε δωρεά 50.000 δολαρίων - 25.000 ο κάθε ένας - στον Αμερικανικό Ερυθρό Σταυρό ώστε να βοηθηθούν όσοι επηρεάστηκαν από την φυσική καταστροφή.

Υποφέρουμε «για όλες τις οικογένειες που εγκατέλειψαν τα σπίτια τους», ανέφερε η λατίνα ποπ-σταρ. «...θέλουμε να κάνουμε κάτι για να βοηθήσουμε».

«Είναι μία ευκαιρία να ενωθούμε για να βοηθήσουμε τις οικογένειες που υποφέρουν στο Χιούστον», ανέφερε με την σειρά του ο πρώην αθλητής Ροντρίγκεζ και προσέθεσε: «Προσευχόμαστε για όλους».

«Στο κάτω-κάτω είμαστε όλοι ένα», τόνισε ακόμη η JLo. «Πρέπει να δράσουμε όταν άλλοι (συνάνθρωποί μας)» εντός και εκτός συνόρων έχουν ανάγκη βοήθειας.

https://www.instagram.com/p/p

Παράλληλα, το ζευγάρι κάλεσε τους φαν του να δωρίσουν ό,τι μπορούν για τους πληγέντες. «Κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε», ζήτησε η Λόπεζ. «Θα κάνουμε και εμείς ότι μπορούμε».

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Άλεξ Ροντρίγκεζ είναι μόνο λίγοι από τους σελέμπριτις που έχουν προχωρήσει σε δωρεές για τους κατοίκους του Χιούστον, με την Μπιγιόνσε, την Κέβιν Χαρτ, τον Ντουέιν Τζόνσον και την οικογένεια Καρντάσιαν να έχουν επίσης δώσει τον οβολό τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ