ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Παρατείνονται οι εμφανίσεις του Μπρους Σπρίνγκστιν

Παρατείνονται οι εμφανίσεις του Μπρους Σπρίνγκστιν
REUTERS/Mario Anzuoni

Oι εμφανίσεις του Μπρους Σπρίνγκστιν στο Μπρόντγουεϊ παρατείνονται κατά δύο εβδομάδες. 

Αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι οι παραστάσεις του «Αφεντικού» θα ξεκινούσαν στις 3 Οκτωβρίου και θα ολοκληρώνονταν στις 26 Νοεμβρίου. Λίγες ώρες όμως μετά το άνοιγμα της κατοχύρωσης των εισιτηρίων για το σόου ανακοινώθηκε, μέσω Twitter, ότι οι εμφανίσεις του ροκ σταρ παρατείνονται κατά δύο εβδομάδες, ενώ μάλιστα κυκλοφόρησαν οι φήμες ότι ίσως το «Springsteen on Broadway» να κρατήσει μέχρι και τις 3 Φεβρουαρίου.

Πάντως τα εισιτήρια για την παράσταση στη «μαύρη» αγορά έφτασαν ήδη τα 7.500 δολάρια και η εταιρεία κράτησης ενημέρωσε τους θαυμαστές του τραγουδιστή να αντισταθούν στην απόκτηση εισιτηρίων από μη νόμιμες πηγές, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Το «Springsteen on Broadway» είναι το πρώτο προσωπικό σόου του τραγουδιστή από το 2005 και το «Devils & Dust» και αναμένεται να ακουστούν τραγούδια από όλες τις περιόδους της σταδιοδρομίας του.

Το θέατρο Walter Kerr, στο οποίο θα εμφανιστεί ο Σπρίνγκστιν διαθέτει 1.000 θέσεις και είναι πολύ μικρό για να φιλοξενήσει τους πολυάριθμους θαυμαστές του και φυσικά είναι πολύ μικρό σε σχέση με τους χώρους στους οποίους εμφανίζεται.

Πάντως η εταιρεία πώλησης των εισιτηρίων ανακοίνωσε ότι μέχρι την Τετάρτη θα υπάρξουν λεπτομέρειες για τυχόν περαιτέρω παράταση των εμφανίσεων.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ