ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H Μadonna εγκαθίσταται στην Πορτογαλία για τη Μπενφίκα

H Μadonna εγκαθίσταται στην Πορτογαλία για τη Μπενφίκα

Η βασίλισσα της pop εγκαταλείπει τη Νέα Υόρκη και επενδύει σε μια νέα πρωτεύουσα για ένα νέο κεφάλαιο ζωής. Σύμφωνα με τη Guardian η Madonna αγόρασε ακίνητο κοντά στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, τη Λισαβόνα, μετά την απόφαση του 11χρονου γιου της David Banda να εγγραφεί στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Μπενφίκα.

Το περιοδικό Visão αναφέρει ότι η Madonna "δεν είναι πλέον μια τουρίστρια στην πόλη της χώρας" παραθέτοντας σειρά από αναρτήσεις της στο Instagram από τις μέρες της στην πόλη της Ευρώπης.

Η επιχειρηματίας και τραγουδίστρια αγόρασε σπίτι στο θέρετρο Sintra, 27 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της πρωτεύουσας.

Το οίκημα χτίστηκε τον 19ο αιώνα και πωλήθηκε €7.5 εκατομμύρια. Όπως αναφέρει το περιοδικό η ανακαίνιση του θα διαρκέσει περίπου έξι μήνες.

https://www.instagram.com/p/p

Ο David Banda, ο γιος που υιοθέτησε η Madonna από το Μαλάουι το 2006, εγγράφηκε στην Ακαδημία της Μπενφίκα στο Seixal, αναφέρει η Correio da Manhã.

Η Μadonna είναι η τελευταία star που κάνει τη Λισαβόνα δεύτερη πατρίδα μετά τους Τζον Μάλκοβιτς, Mόνικα Μπελούτσι και Mαικλ Φασμπέντερ.

Ο Banda είναι το ένα από τα τέσσερα παιδιά της 59χρονης Madonna από το Μαλάουι.

Νέα πατρίδα, νέα σχέδια ζωής

https://www.instagram.com/p/p

Το Σαββάτο, στον λογαριασμό της στο Instagram, η ποπ σταρ από το Μίσιγκαν που ζούσε στη Νέα Υόρκη, δήλωσε ότι βρίσκει συναρπαστική την ενέργεια της Πορτογαλίας και ότι την κάνει να αισθάνεται δημιουργική και ζωντανή.

Εκπρόσωπος της τραγουδίστριας είπε ότι η Μαντόνα ερωτεύτηκε την Πορτογαλία, ολοκληρώνοντας μια τουρνέ εκεί, το 2004.

Η Madonna πόσταρε ότι θα ετοιμάσει μια ταινία και καινούργιες μουσικές συνθέσεις στην Πορτογαλία.

"Η ενέργεια της Πορτογαλίας είναι τόσο συναρπαστική. Αισθάνομαι πολύ δημιουργική και ζωντανή εδώ και προσβλέπω στη δουλειά μου στην καινούργια μου ταινία "LOVED" και στο να κάνω ΝΕΑ ΜΟΥΣΙΚΗ!!! Αυτό θα είναι το καινούργιο ΚΕΦΑΛΑΙΟ στο ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ! Είναι καιρός να κατακτήσω τον κόσμο από διαφορετική πλεονεκτική θέση!!" ανήρτησε στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ