ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κακέκτυπο της Ιρίνα Σάικ η νέα σύντροφος του Ρονάλντο για τα ισπανικά media

Κακέκτυπο της Ιρίνα Σάικ η νέα σύντροφος του Ρονάλντο για τα ισπανικά media

Μπορεί η σχέση της Ρωσίδας Ιρίνα Σάικ με τον θρύλο των γηπέδων Κριστιάνο Ρονάλντο να είναι μια ανάμνηση για όλους ωστόσο μια νέα άτυπη αντιμαχία στο Instagram έχει ξεκινήσει ανάμεσα στην πρώην και τη νυν σύντροφο του ποδοσφαιριστή με τα media της Ισπανίας να κατηγορούν την Georgina Rodriguez για "κακή αντιγραφή".

Η Ισπανίδα Georgina Rodriguez είναι η γυναίκα στη ζωή του Πορτογάλου μπαλαδόρου και όπως αναφέρουν πολλά media η μητέρα στο νέο απόγονο του Ρονάλντο.

Το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί ωστόσο η Rodriguez δεν έχει δηλώσει τίποτα για την εγκυμοσύνη καθώς "έχει κηρύξει άτυπο πόλεμο για likes στο Instagram με την πρώην σύντροφο του Ρονάλντο, Ιρίνα Σάικ" αναφέρει ο lifestyle τύπος της πατρίδας της 22χρονης.

"Η Σάικ είναι original και αυτή ένα κακέκτυπο" σχολίασαν έντυπα και ιστοσελίδες με tabloid χαρακτήρα μετά τις δύο αναρτήσεις των ερωτικών συντρόφων του CR7.

https://www.instagram.com/p/p

Aφορμή για την online μονομαχία η ανάρτηση της Rodriguez που θύμισε ύποπτα πολύ μια ανάρτηση της Σάικ από τις πρόσφατες διακοπές της στη Νεκρά Θάλασσα.

https://www.instagram.com/p/p

Ο ίδιος ο Ρονάλντο δεν συμμετέχει στην αντιμαχία επιλέγοντας να κάνει οικογενειακές αναρτήσεις στο κοινωνικό δίκτυο της οφθαλμολαγνείας.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απολαμβάνει πλέον ακόμη μια νίκη. Με το χατ-τρικ που πέτυχε κόντρα στα νησιά Φέροο (5-1) ο Πορτογάλος προσπέρασε ακόμη και τον Πελέ στη λίστα με τους σκόρερς των εθνικών ομάδων.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ