ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Sinead O’Connor: Σεξουαλική κακοποίηση, βασανιστήρια και μια μητέρα δαιμονισμένη

Sinead O’Connor: Σεξουαλική κακοποίηση, βασανιστήρια και μια μητέρα δαιμονισμένη

H Sinead O’Connor εξομολογείται τα εφιαλτικά παιδικά χρόνια σεξουαλικής κακοποίησης από τη "δαιμονισμένη" μητέρα της σε τηλεοπτική συνέντευξη στην τηλεοπτική εκπομπή του Dr. Phil.

Η καλλιτέχνιδα του “Nothing Compares 2 U” μίλησε με τον Dr. Phil McGraw και αναφέρθηκε με λεπτομέρεις στην μητέρα της Marie O’Connor που είχε "θάλαμο βασανιστηρίων" μέσα στον οποίο βασάνιζε και κακοοποιούσε την κόρη της μέχρι το τέλος, την ημέρα που η 50χρονη σήμερα O’Connor έφυγε από το σπότι σε ηλικία 13 ετών.

Η συνέντευξη θα προβληθεί σήμερα και στο απόσπασμα που δημοσιεύει η Daily Mail η Sinead O’Connor σοκάρει.

Δεν ήταν καλά στα μυαλά της, δεν ήταν καθόλου καλά. Θα έλεγα ότι ήταν 'δαιμονισμένη'. Aν και δεν πιστεύω σε τέτοια πράγματα" τόνισε. "Είχε ένα θάλαμο, μια αίθουσα βασανιστηρίων. To απολάμβανε, χαμογελούσε όταν σε πονούσε". "Έφυγα μακριά από το σπίτι στα 13 μου. Με έβαζε να λέω ξανά και ξανά ότι είμαι ένα τίποτα. Διαφορετικά με έδερνε" λέει.

Η Marie O’Connor πέθανε δεκαετίες πριν σε τροχαίο δυστήχημα. Τότε η κόρη της Sinead ήταν 19 ετών.

Η συνέντευξη ακολουθεί του δημόσιου ξεσπάσματος της O’Connor στο Facebook από motel στο New Jersey.

Απαντώντας στον Dr. Phil για όλα όσα λέγονται εις βάρος της είπε: "'Εχω βαρεθεί να με λένε ότι έχω προβληματική συμπεριφορά και δεν στέκω καλά στα μυαλά μου. Έχω επιβιώσει τη σεξουαλική κακοποίηση ως παιδί..." τόνισε.

Στην ανάρτηση της στις 3 Αυγούστου η O’Connor αποκάλυψε ότι πάσχει από αυτοκτονικό ιδεασμό και εδώ και δύο χρόνια παλεύει να μείνει ζωντανή. "Είμαι μία από εκατομμύρια και εκατομμύρια ανθρώπων που παλέυουν με τις ψυχικές ασθένειες" είπε. "Είναι σαν ναρκωτικά. Οι ψυχικές ασθένειες δεν ενδιαφέρονται για το ποιος και τι είσαι. Και το στίγμα δεν φεύγει ποτέ" έλεγε.

"Δεν θα πεθάνω, δεν θα με αφήσω να πεθάνω αλλά δεν είναι ζωή αυτή" πρόσθεσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ