ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Για τη Lady Gaga οι ανόητοι εραστές ανήκουν στο παρελθόν

Για τη Lady Gaga οι ανόητοι εραστές ανήκουν στο παρελθόν

"Η προσωπική μου ζωή καταστράφηκε. Πούλησα 10 εκατ. δίσκους κι έχασαν τον Ματ. Πούλησα 30 εκατ. κι έχασα τον Λουκ. Έκανα μια ταινία κι έχασα τον Τέιλορ. Είναι σαν γίνεται μια ανταλλαγή. Είναι η τρίτη φορά που η καρδιά μου πληγώνεται έτσι," λέει σε ένα απόσπασμα του νέου ντοκιμαντέρ που αφηγείται τη ζωή της η Lady Gaga.

H Gaga έχει διάθεση να αποκαλυφθεί μέσα από την παραγωγή του Netflix "Gaga: Five Foot Two" και μίλησε για το χωρισμό της από τον μνηστήρα της Τέιλορ Κίνι.

Ένας από τους βασικούς λόγους που τους οδήγησαν σε χωριστούς δρόμους είναι η επιτυχία της, αποκαλύπτει η σταρ της ποπ.

"Εγώ και ο Τέιλορ μαλώνουμε και αυτό είναι απαίσιο" λέει στο ντοκιμαντέρ. "Τα όρια μου για ανοησίες από τους άνδρες δεν υπάρχουν πια. Στις σχέσεις πρέπει να προχωράς μαζί με τον άλλον".

Η εκκεντρική τραγουδίστρια υποστηρίζει μάλιστα ότι για τον ίδιο λόγο χάλασαν και άλλες σχέσεις της στο παρελθόν, όπως η σχέση της με τον Μάθιου Γουίλιαμς με τον οποίο έβγαινε πριν γίνει διάσημη αλλά και τον ιδιοκτήτη μπαρ Λουκ Καρλ, με τον οποίο ήταν μαζί από το 2005 έως το 2011.

kin gag

Η Lady Gaga είχε αφήσει υπονοούμενα και στο παρελθόν ότι ο Κίνι αισθανόταν "λιγότερο άνδρας" λόγω της επιτυχίας της.

Πάντως, αποκάλυψε ότι παρά το χωρισμό τους, ο Κίνι της έστειλε λουλούδια πριν από την εμφάνισή της στο ημίχρονο του Super Bowl τον περασμένο Φεβρουάριο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ