Σελένα Γκόμεζ: Ευχαριστεί δημόσια & συγκινεί μετά από μεταμόσχευση νεφρού

Η 25χρονη Σελένα Γκόμεζ συγκινεί το διαδίκτυο δημοσιοποιώντας μιας προσωπική πάλη στο Instagram για να παραδειγματίσει και να ενημερώσει.

Σπάζοντας τη σιωπή της για το καλοκαίρι απουσίας που χάρισε στους fan της η Σελένα Γκόμεζ μιλάει για την επέμβαση επέμβαση μεταμόσχευσης νεφρού.

Η Γκόμεζ συγκινεί με το ειλικρινές post όπου αποκαλύπτει την περιπέτεια υγείας της, αποτέλεσμα της χρόνιας μάχης που δίνει με τον "παρεξηγημένο" Συστηματικό Ερυθηματώδη Λύκο (ΣΕΛ).

Η Γκόμεζ ανοίγεται ξανά στο κοινό ελπίζοντας να εμπνεύσει και να δώσει κουράγιο σε όλους όσοι παλεύουν με και για τη ζωή τους. Αυτό είναι το συγκινητικό μήνυμα δύναμης της:

Γνωρίζω ότι πολλοί από τους fan μου πρόσεξαν ότι είχα αποτραβηχτεί από τη δημοσιότητα για ένα διάστημα του καλοκαιριού και ρωτούσαν γιατί δεν προωθούσα τα νέα μου τραγούδια, για τα οποία είμαι πολύ περήφανη. Έμαθα, όμως, πως χρειαζόμουν μεταμόσχευση νεφρού λόγω του Λύκου και ανάρρωνα από την εγχείρηση. Ήταν κάτι που έπρεπε να κάνω για την υγεία μου. Ειλικρινά ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας αυτό το ταξίδι των τελευταίων μηνών όπως πάντα ήθελα να κάνω. Μέχρι τότε, θέλω να ευχαριστήσω δημοσίως την οικογένειά μου και την φανταστική ομάδα των γιατρών για όλα όσα έκαναν για μένα πριν και μετά την εγχείρηση. Τέλος, δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω την ευγνωμοσύνη μου στην όμορφη φίλη μου Francia Raisa. Μου έκανε το απόλυτο δώρο και θυσία μαζί δίνοντάς μου το νεφρό της. Νιώθω απίστευτα ευλογημένη. Σ' αγαπάω τόσο πολύ αδερφούλα. Ο Λύκος συνεχίζει να είναι παρεξηγημένος αλλά γίνεται πρόοδος. Για περισσότερες πληροφορίες γύρω από τον Λύκο σας παρακαλώ να επισκεφτείτε το lupusresearch.org."

Μία από τις Πρώτες

Στις 45 γυναίκες που αλλάζουν τον κόσμο συγκαταλέγεται η Selena Gomez. Η 25χρονη Σελένα Γκόμεζ συγκαταλέγεται στο αφιέρωμα του περιοδικού ΤΙΜΕ για τις 45 πιο πρωτοπόρες γυναίκες στον κόσμο μαζί με τις Χίλαρι Κλίντον, Όπρα Γουίνφρεϊ & άλλους θρύλους του σήμερα.

Στο αφιέρωμα με τίτλο "Firsts" η Γκόμεζ ορίζεται ως "tastemaker" -ήτοι μια περσόνα που ορίζει τις τάσεις και τις προτιμήσεις πολλών ως άλλο πρότυπο συμπεριφοράς με λάμψη και ουσία.

gomeztime

Διαβάστε επίσης