ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Kέιτ Χάντσον: Εξοργίζει μητέρες με σχόλιο για "τεμπέλικη" καισαρική τομή

Kέιτ Χάντσον: Εξοργίζει μητέρες με σχόλιο για "τεμπέλικη" καισαρική τομή

Η Κέιτ Χάντσον καλείται να απαντήσει σε θύελλα διαμαρτυρίας εναντίον της μετά την τελευταία συνέντευξη στο περιοδικό Cosmopolitan στην οποία αναφέρεται με αμφίβολα κολακευτικά λόγια στην καισαρική τομή.

Η 38χρονη μητέρα δύο παιδιών, μιλώντας στο τεύχος Οκτωβρίου του Cosmopolitan, υπονόησε ότι η καισαρική τομή είναι ο τρόπος με τον οποίο γεννούν τα παιδιά τους οι τεμπέλες γυναίκες.

Συγκεκριμένα, της ζητήθηκε από την δημοσιογράφο του περιοδικού να απαντήσει στην ερώτηση ποιο είναι το πιο τεμπέλικο πράγμα που έχει κάνει ποτέ.

Η καισαρική τομή" απάντησε η διάσημη ηθοποιός που υπεβλήθηκε σε καισαρική τομή για την γέννηση του δεύτερου γιου της, του 13χρονου, Ράιντερ.

Η δήλωση αυτή ήταν αρκετή για να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από μητέρες που έχουν υποβληθεί στην ίδια διαδικασία, οι οποίες γέμισαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με εξιστορήσεις της δικής τους οδυνηρής εμπειρίας.

https://www.instagram.com/p/p

Σε άλλες αναρτήσεις μητέρες τόνιζαν πόσο σημαντική ήταν η καισαρική τομή για να σωθούν οι ζωές των παιδιών τους και των ιδίων και ζητούν από την ηθοποιό να δείξει σεβασμό.

Ο εκπρόσωπος της Κέιτ Χάντσον δεν έχει για την ώρα δώσει κάποια απάντηση.

kate2

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ