ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Στιβ Μπάνον: Μετά το Λευκό Οίκο στο Χόλιγουντ για να γυρίσει γουέστερν

Στιβ Μπάνον: Μετά το Λευκό Οίκο στο Χόλιγουντ για να γυρίσει γουέστερν

Ο αμφιλεγόμενος πρώην επικεφαλής σχεδιασμού στρατηγικής του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και εκτελεστικός πρόεδρος της Breitbart News Στιβ Μπάνον έχει νέα σχέδια για να επεκτείνει την αυτοκρατορία ιδεών του. 

Μετά την απομάκρυνση του από ο Λευκό Οίκο ο "σκληροπυρηνικός" Μπάνον επιστρέφει στο Χόλιγουντ ώστε να γυρίσει ταινίες γουέστερν αναφέρουν δημοσιογραφικές πηγές που επιβεβαιώνουν ότι ο συντηρητικός έχει συναντήσεις με εταιρίες παραγωγής ταινιών.

Αυτή δεν είναι η πρώτη απόπειρα του στο χώρο του θεάματος. Πριν από την σύντομη καριέρα του στην αμερικανική πρωτεύουσα ο Μπάνον ήταν παραγωγός ταινιών στο Χόλιγουντ.

Βρίσκεται πίσω από τις ταινίες "The Indian Runner" με τον Βίγκο Μόρτενσεν και την Πατρίσια Αρκέτ και πίσω από την ταινία "Titus" με τον Άντονι Χόπκινς τη δεκαετία του 1990.

Την επόμενη δεκαετία, γύρισε πάνω από δέκα πολιτικά ντοκιμαντέρ τα οποία προωθούσαν συντηρητικές πολιτικές θέσεις.

"Χάσιμο χρόνου η έρευνα για τη Ρωσία"

"Δεν υπάρχει τίποτα στην έρευνα για την Ρωσία. Είναι χάσιμο χρόνου. Είναι μία ολοκληρωτική φάρσα" δήλωσε πρόσφατα ο Μπάνον στην εκπομπή “60 Minutes”, του CBS.

Ο πρώην υπεύθυνος στρατηγικής του Λευκού Οίκου, Στιβ Μπάνον, την έρευνα που διεξάγεται σχετικά με το ενδεχόμενο συνωμοσίας μεταξύ της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ και της Ρωσίας.

Ερωτώμενος για το αν κατά την γνώμη του η Ρωσία προσπάθησε να καταστρέψει την προεδρική υποψήφια των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον και να στρέψει την δυναμική των εκλογών υπέρ του Τραμπ, ο Μπάνον δήλωσε ότι έχει διαβάσει τις αναφορές των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών για την Ρωσία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ