ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γκουίνεθ Πάλτροου: Υπερασπίζεται την ευζωϊα γυμνή στις λάσπες

Γκουίνεθ Πάλτροου: Υπερασπίζεται την ευζωϊα γυμνή στις λάσπες

Η "πιο μισητή διάσημη της Αμερικής" όπως την αποκαλούν πολλά media στις ΗΠΑ Γκουίνεθ Πάλτροου προκαλεί ξανά για να προωθήσει τις ιδέες και τις επιχειρήσεις της. 

Η 46χρονη ηθοποιός και επιχειρηματίας φωτογραφήθηκε γυμνή για το εξώφυλλο του πρώτου τεύχους του περιοδικού ευ ζην που εκδίδει. Η έκδοση Goop συνεχίζει αυτό που η Πάλτροου ξεκίνησε κάποια χρόνια πριν με την ομώνυμη ιστοσελίδα.

Στο εξώφυλλο η Πάλτροου ποζάρει τόπλες και είναι βυθισμένη μέσα στη λάσπη.

Η φωτογράφηση δεν έχει εξοργίσει την επιστημονική κοινότητα -ακόμη.

https://www.instagram.com/p/p

Η Πάλτροου έχει συχνά επικριθεί από επαγγελματίες της υγείας για τις εκκεντρικές και όχι πάντα ωφέλιμες πρακτικές που υπερασπίζεται στην ιστοσελίδα της - η πρώην σύντροφος του Μπραντ Πιτ και πρώην σύζυγος του Κρις Μάρτιν των Coldplay είχε ενοχλήσει την ιατρική κοινότητα όταν εξομολογήθηκε σε συνέντευξη της για την ιστοσελίδα που υπογράφει ότι έβαλε με τη συνδρομη ειδικού "μέλισσα να την τσιμπήσει στις ουλές της καισαρικής της τομής για να εξαλειφθούν οι ουλές της".

Το περιοδικό goop που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 14 Σεπτεμβρίου είναι μια εκδοτική απόπειρα της Πάλτροου με την Condé Nast και είναι εκκεντρικά ακριβό και όπως λέει η ίδια "συλλεκτικό".

"Εγώ φταίω για τον Μπραντ Πιτ"

brad gwy

"Ω Θεέ μου, τα έχω κάνει χάλια σε τόσες πολλές σχέσεις μου" είπε πρόσφατα η Πάλτροου σε συνέντευξή της στο podcast του "Girl Boss".

"Είμαι πολύ καλή φίλη και αδελφή και κόρη, αλλά είμαι πολύ ευάλωτη και τόσο λάθος στο κομμάτι των σχέσεων. Εγώ είμαι αυτή που έφερε το τέλος στη σχέση μου με τον Μπραντ Πιτ" αποκάλυψε πρόσφατα η Πάλτροου πριν σταματήσει οποιαδήποτε άλλη συζήτηση για την ερωτική της ζωή καθώς την ενδιαφέρει η ευζωία και το πείραμα της με όνομα Goop.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ