ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Χαβιέ Μπαρδέμ: «Ποιες είναι οι Καρντάσιαν & που είναι το διαστημόπλοιό τους;»

Χαβιέ Μπαρδέμ: «Ποιες είναι οι Καρντάσιαν & που είναι το διαστημόπλοιό τους;»
Χαβιέ Μπαρδέμ & Πενέλοπε Κρουζ στη Μόστρα της Βενετίας REUTERS

Δικαιώνοντας πολλούς που είτε έχουν επιλέξει είτε έχουν την ευτυχία να μη γνωρίζουν τι σημαίνει "Καρντάσιαν" στο λεξικό της reality βιομηχανίας του θεάματος ο Χαβιέ Μπαρδέμ, σύζυγος της Πενέλοπε Κρουζ και ένας από τους Λατίνους star που διεκδικούν -και δη κατακτούν- ρόλους στο Χόλιγουντ αναφέρθηκε στις αδελφές Καρντάσιαν και το τηλεοπτικό προϊόν που της καθιέρωσε.

Ο ηθοποιός που συμπρωταγωνιστεί στην ταινία "Μητέρα" μαζί με την Τζένιφερ Λόρενς αναφέρθηκε σε μία στιγμή από τα γυρίσματα της ταινίας του Αρονόφκσι που έφερε αμηχανία στο πλατό. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, η 27χρονη ηθοποιός παράτησε στη μέση τη σκηνή που γύριζαν για να παρακολουθήσει το ριάλιτι της οικογένειας Καρντάσιαν.

Αυτό έκανε εντύπωση στον 48χρονο ηθοποιό που όπως εξομολογήθηκε στο MTV μέχρι εκείνη τη στιγμή "δεν γνώριζε ποιες είναι".

Η Λόρενς έμεινε άναυδη με την απορία του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού. "Ξέσπασε σε δυνατά γέλια και είπε: 'Δεν ξέρεις ποιες είναι οι Καρντάσιαν;' Λες και μιλούσαμε για τον Αϊνστάιν" είπε ο Μπαρδέμ.

JAVIER1

Χαβιέ Μπαρδέμ & Πενέλοπε Κρουζ στη Μόστρα της Βενετίας/ REUTERS

"Όχι δεν ξέρω ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι. Ποιες είναι αυτές; Σε ποιον πλανήτη ζουν; Από πού προέρχονται; Τι θέλουν; Πού είναι το διαστημόπλοιό τους;" ήταν η απάντηση του.

"Τώρα ξέρω περισσότερα για το ποιοι είναι" κατέληξε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ