ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

One Direction: Διχόνοια ανάμεσα στα μέλη του boy band που έγραψε ιστορία

One Direction: Διχόνοια ανάμεσα στα μέλη του boy band που έγραψε ιστορία

Οne Direction - για τους φίλους 1D - έγραψαν ιστορία στα charts, έγιναν ινδάλματα της νεολαίας, χάρισαν φλερτ στις μικρές ηλικιακά θαυμάστριες τους -άλλωστε και οι ίδιοι πιτσιρίκια ήταν- και είναι ένα μουσικό φαινόμενο που πλέον πέρασε στην ιστορία της μουσικής βιομηχανίας ως η απάντηση στους Beatles μιας άλλης γενιάς. Όμως ο Χάρι Στάιλς δεν θέλει αν του λέτε τίποτα από όλα τα παραπάνω.

Ένα από τα πιο προβεβλημένα μέλη της μπάντας, ο Στάιλς κάνει πλέον σόλο καριέρα και πρέπει να κόψει κάθε σχέση με το παρελθόν του. Αυτό εξομολογείται ο ίδιος σε απόσπασμα από ένα νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του που θα προβληθεί στο BBC.

Στο ντοκιμαντέρ με τίτλο "Harry" προβάλλεται συνέντευξή του στον φίλο του και παρουσιαστή τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών προγραμμάτων στο Radio1, Νικ Γκρίμσο.

Σε δημοσίευμα στο BBC, στο οποίο περιγράφεται το περιεχόμενο του ντοκιμαντέρ αναφέρεται ότι ο Στάιλς ερμηνεύει τραγούδια από το πρώτο σόλο και ομώνυμο album του αι συζητά με τον Γκρίμσο για τη ζωή του και το πώς ξεκίνησε την καριέρα του ως σόλο καλλιτέχνης.

Δεν υπάρχει καμία αναφορά στην πιο επιτυχημένη μπάντα αγοριών όλων των εποχών, που τον βοήθησε να γίνει superstar με παγκόσμια ακτινοβολία.

HARRYSTYLE SOLO

Το πρώτο του single, "Sign of the Times" "σκαρφάλωσε" κατευθείαν στο νούμερο 1 και το album του επίσης έφθασε στην κορυφή των charts. Επιπλέον ενθουσίασε θεατές και κριτικούς με την ερμηνεία του στην πολεμική ταινία "Dunkirk".

Πηγή ανέφερε στο Page Six ότι "η πορεία που ο Χάρι έχει επιλέξει με τη μουσική του είναι πολύ διαφορετική από τον τύπο των μεγάλων ποπ επιτυχιών των One Direction. Ως αποτέλεσμα ο Χάρι θέλει να ξεφύγει από τις μέρες που ήταν εφηβικό είδωλο της ποπ και να ανακαλύψει ξανά τον εαυτό του ως ροκ σταρ. Παρολαυτά είναι κατανοητό ότι το κομμάτι των One Direction έχει κινηματογραφηθεί ως μέρος του ντοκιμαντέρ" σημειώνει.

Η στάση του Χάρι Στάιλς χωρίς αμφιβολία αποτελεί πλήγμα για τα εκατομμύρια των θαυμαστών των One Direction σε όλο τον κόσμο που έχουν στηρίξει τον ίδιο και τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας, Λίαμ Πέιν, Λούι Τόμλινσον και Νάιλ Χόραν.

HARRY NICK

Εν τω μεταξύ, το πρώην μέλος του συγκροτήματος που επίσης ακολούθησε σόλο καριέρα, ο Ζέιν Μαλίκ αναφέρθηκε στη διαμάχη του με τον Στάιλς αυτήν την εβδομάδα, λέγοντας ότι δεν περίμενε να παραμείνει σε επαφή μαζί του, αφού αποχώρησε απροσδόκητα από το συγκρότημα το 2015, καθώς ποτέ δεν είχαν επικοινωνία μεταξύ τους.

"Ποτέ δεν μίλησα πραγματικά με τον Χάρι, ακόμα και όταν ήμουν στο συγκρότημα. Έτσι δεν περίμενα ποτέ να έχω σχέσεις μαζί του όταν έφυγα" είπε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ