ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μεξικό: Η (μικρή) ανθρωπιστική βοήθεια της Σάλμα Χάγιεκ προκαλεί

Μεξικό: Η (μικρή) ανθρωπιστική βοήθεια της Σάλμα Χάγιεκ προκαλεί

To Mεξικό θρηνεί 286 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους από τον καταστροφικό σεισμό 7,1 Ρίχτερ που έχει ρίξει τη χώρα σε πένθος και απαιτεί από τους ήρωες στις ομάδες διάσωσης να παλεύουν με το χρόνο για ανεύρεση επιζόντων.

Παίρνοντας θέση η Λατίνα Σάλμα Χάγιεκ καλεί σε οικονομική βοήθεια για δωρεές με ανθρωπιστική καμπάνια. Η 51χρονη ηθοποιός απηύθυνε μέσα από ανάρτηση το Instagram έκκληση στους θαυμαστές της να κάνουν δωρεές μέσω Crowdrise.

Επιπλέον υπενθύμισε ότι θα διαθέσει το ποσό των 100.000 ευρώ για την κάλυψη των αναγκών των πληγέντων από τον καταστροφικό σεισμό.

Η δωρεά της χαρακτηρίστηκε από μικρή έως αστεία από αρθρογράφους που υπενθύμισαν ότι η Χάγιεκ είναι παντρεμένη με τον δισεκατομμυριούχο, Φρανσουά Ανρί Πινό και η κοινή περιουσία τους ξεπερνά $7.1 δισεκατομμύρια δολάρια.

"Η δωρεά δεν είναι αντιπροσωπευτική της θέσης και οικονομικής επιφάνειας της Χάγιεκ" ήταν ένα κομψό σχόλιο στο κοινωνικό δίκτυο κάτω από την ανάρτηση της.

"Τον Ιούνιο φόρεσε σε μια μόνο έξοδο της ρούχα αξίας οκτώ χιλιάδων δολαρίων" υπενθύμισαν οι θιασώτες των στιλιστικών επιλογών της Χάγιεκ Πινό.

Μνήμες από το 1985

https://www.instagram.com/p/p

Η Χάγιεκ ανακάλεσε στη μνήμη της τις συνθήκες που βίωσε μετά τον ολέθριο σεισμό στο Μεξικό πριν από 30 χρόνια, σύμφωνα με το Page Six.

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι επέζησε από τον ισχυρό σεισμό που έπληξε την πατρίδα της αφήνοντας πίσω του χιλιάδες θύματα.

"Μετά τον σεισμό του 1985 στην πόλη του Μεξικό, εγκατέλειψα το κτίριο στο οποίο ζούσα" δήλωσε η Χάγιεκ. "Πολλοί φίλοι πέθαναν, συμπεριλαμβανομένου ενός θείου μου με τον οποίο είχαμε πολύ στενή σχέση".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ