ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Κάιλι Τζένερ είναι έγκυος

Η Κάιλι Τζένερ είναι έγκυος
Instagram

Η Κάιλι Τζένερ, το νεότερο μέλος της οικογένειας Καρντάσιαν και γνωστή –πλέον- επιχειρηματίας καλλυντικών και ο ράπερ Τράβις Σκοτ, φαίνεται πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Αυτό αποκάλυψε πρώτο το TMZ και έχει αναπαραχθεί από πολλά lifestyle Μέσα.

Όπως γράφει στην ιστοσελίδα του το περιοδικό Page Six, το 20χρονο αστέρι των ριάλιτι είναι τεσσάρων μηνών έγκυος και περιμένει κοριτσάκι, και, παρ' οτι η σχέση της με τον Τράβις δεν έχει συμπληρώσει καλά - καλά ούτε έξι μήνες, οι δυο τους επισφράγισαν την αγάπη τους τον Ιούνιο, με ένα τατουάζ στο σχήμα της πεταλούδας, που ζωγράφισαν στον αστράγαλό τους.

Το θέμα των παιδιών πάντως, αναφέρει το Αθηναϊκό πρακτορείο, φαίνεται ότι απασχολεί εδώ και καιρό την τηλεπερσόνα, αφού σε ένα διαφημιστικό στιγμιότυπο για το ριάλιτι «Keeping Up With the Kardashians» του 2016 και ενώ μιλούσε με τον πατέρα της Κέιτλιν Τζένερ είχε πει ότι θεωρεί την ηλικία των 25 χρόνων πολύ καλή για να αποκτήσει παιδιά. Σε αυτό διαφώνησε ο πατέρας της λέγοντας ότι πιστεύει πως τα 30 είναι η καταλληλότερη ηλικία για παιδιά με την Κάιλι να λέει: «Αισθάνομαι ότι τα 30 είναι πολύ αργά. Όλοι οι ψυχολόγοι λένε ότι πρέπει να κάνω μόνο δύο παιδιά».

https://www.instagram.com/p/p

Εξάλλου απαντώντας πριν έναν χρόνο σε θαυμαστές της στο Snapchat, στο ριάλιτι «Η ζωή της Κάιλι» είχε πει: «Δέχομαι πολλές ερωτήσεις σχετικά με τα παιδιά. Πόσα παιδιά θέλω να κάνω; Αν θέλω παιδιά; Ναι θέλω να κάνω παιδιά, αλλά όχι τώρα». Αυτά έναν χρόνο πριν.

https://www.instagram.com/p/p

Το ΤΜΖ επικαλείται ανθρώπους του φιλικού περιβάλλοντος και αναφέρει ότι και οι δύο έχουν μιλήσει σε φίλους τους για το πόσο ενθουσιασμένοι είναι που θα γίνουν γονείς.

https://www.instagram.com/p/p

Πλέον, οι φήμες θέλουν την νεαρή Κάιλι να γίνεται μητέρα τον Φεβρουάριο και ο Τύπος περιμένει την επίσημη επιβεβαίωση των νέων από την οικογένεια για να δούμε εάν ισχύει η είδηση και δεν είναι απλά μια ωραία ριάλιτι ιστορία...

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ