ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

ΝτιΚάπριο & Σκορσέζε φέρνουν τον Θίοντορ Ρούσβελτ στη μεγάλη οθόνη

ΝτιΚάπριο & Σκορσέζε φέρνουν τον Θίοντορ Ρούσβελτ στη μεγάλη οθόνη

Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, γενναιόδωρος ακτιβιστής για το περιβάλλον και φιλάνθρωπος -μόλις πριν λίγες ημέρες ο star του Χόλιγουντ προσέφερε 1 εκατ. δολάρια στο νεοσυσταθέν United Way Harvey Recovery Fund, το οποίο θα προχωρήσει σε βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες δράσεις αποκατάστασης των ζημιών που προκάλεσε ο Χάρβεϊ- θα συνεργαστεί ξανά με τον σπουδαίο Μάρτιν Σκορσέζε για μια κινηματογραφική βιογραφία που πρέπει να ειπωθεί.

Η Paramount Pictures είναι σε διαπραγματεύσεις για το νέο πρότζεκτ, μια βιογραφική ταινία που περιστρέφεται γύρω από τη ζωή του Θίοντορ Ρούσβελτ, τον 26ο πρόεδρο των ΗΠΑ με τον ηθοποιό να είναι συμπαραγωγός της ταινίας "Roosevelt".

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ είχε μια πολύπλευρη καριέρα που ξεκίνησε από το Πολεμικό Ναυτικό. Η άνοδός του στην πολιτική ξεκίνησε από το αξίωμα του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης και έφθασε έως τον προεδρικό θώκο μετά τη δολοφονία του Ουίλλιαμ ΜακΚίνλεϊ.

Οι προσπάθειές του για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και τη διατήρηση των εθνικών πάρκων της χώρας θεωρούνται ως μερικά από τα μεγαλύτερα επιτεύγματά του ως προέδρου των ΗΠΑ και κάνουν το πρότζεκτ κατάλληλο για τον ΝτιΚάπριο, ο οποίος επίσης καταβάλλει προσπάθειες σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και μετριασμού των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής.

Δεν είναι καλό για ένα έθνος να θαυμάζει λανθασμένα πρότυπα επιτυχίας. Και δεν υπάρχει πιο λανθασμένο πρότυπο από τη θεοποίηση της υλικής ευημερίας" είναι ένα από τα αποφθέγματα του προέδρου που ελπίζουμε να ειπωθεί στη μεγάλη οθόνη.

Οι ΝτιΚάπριο και Σκορσέζε συνεργάζονται στις ταινίες "The Devil in the White City" και "Killers of the Flower Moon" και στο παρελθόν ήταν μαζί στην ταινία "The Wolf of Wall Street" (Ο Λύκος της Γουόλ Στριτ).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ