ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η ερώτηση που σόκαρε την Τζέιν Φόντα

Η ερώτηση που σόκαρε την Τζέιν Φόντα
REUTERS/Alessandro Bianchi

Ενοχλημένη δήλωσε η 79χρονη ηθοποιός και κάτοχος Όσκαρ Τζέιν Φόντα με την παρουσιάστρια Μέγκιν Κέλι η οποία έχοντάς την καλεσμένη στο καινούριο της σόου «Megyn Kelly Today» του NBC τη ρώτησε για τις πλαστικές εγχειρήσεις που έχει κάνει.

Η Φόντα εμφανώς ενοχλημένη προσπάθησε να αποφύγει την ερώτηση απαντώντας «Θέλουμε, πράγματι, να μιλήσουμε γι' αυτό τώρα;». Ωστόσο, η παρουσιάστρια επέμεινε στην ερώτησή της με την ηθοποιό να της απαντά «Καλή αντιμετώπιση, καλή στάση, φροντίζω τον εαυτό μου. Αλλά άσε με να σου πω γιατί αγαπάω αυτή την ταινία που κάναμε, την "Our Souls at Night", αντί να πω για την πλαστική χειρουργική».

Σημειώνεται πως ο διάλογος αυτός συνέβη παρουσία του συμπρωταγωνιστή της Φόντα, Ρόμπερτ Ρέντφορντ ο οποίος αναφερόμενος στο περιστατικό δήλωσε: «Δεν με αφορούσε. Βέβαια, εγώ δεν έχω κάνει (σσ. πλαστική εγχείρηση). Νομίζω ότι η Τζέιν δεν ήθελε να πάει. Νομίζω ότι δεν ήθελε να στραφεί το σόου στο πρόσωπό της, την επέμβαση που έχει κάνει, την εμφάνισή της».

Σημειώνεται πως οι δημοσιογράφοι αυτού του τύπου σόου συνηθίζεται να κάνουν προκλητικές ερωτήσεις στους καλεσμένους τους αλλά η Κέλι φαίνεται πως υπερέβη τα εσκαμμένα με την Φόντα να δηλώνει στο «Entertainment Today Canada» πως η ερώτηση αυτή τη σόκαρε.

«Δεδομένου ότι δεν είχαμε πολύ χρόνο (σσ. στην εκπομπή) και ο Μπομπ ήταν παρών, είναι ένα παράξενο θέμα ν' αναφερθείς σε αυτό, το κατά πόσον είχα κάνει πλαστική εγχείρηση ή όχι. Μου μοιάζει να είναι ο λάθος χρόνος και τόπος για να κάνεις αυτή την ερώτηση.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ