STYLE

Το Bottle Cap Challenge σε άλλη (υδάτινη) διάσταση!

Το Bottle Cap Challenge σε άλλη (υδάτινη) διάσταση!

Τι γίνεται όταν το «Bottle Cap Challenge» πρέπει να υλοποιηθεί, χρησιμοποιώντας το μπουκάλι του θρυλικού μουρουνέλαιου Möller’s; Την απάντηση δίνει ένα… δελφίνι με το πτερύγιο της ουράς του, στο πέλαγος του υπέροχου Αιγαίου!

Δεν πρόκειται για σκηνή από ταινία επιστημονικής φαντασίας, αλλά για το νέο τηλεοπτικό σποτ με επίκεντρο το «θησαυρό της Νορβηγίας». Παίρνοντας τη σκυτάλη από τις viral προσπάθειες των επωνύμων καλλιτεχνών, που κάνουν το γύρο του Διαδικτύου το τελευταίο διάσημα, το ευφυές θαλάσσιο θηλαστικό έρχεται να ανεβάσει τον πήχη της δύσκολης πρόκλησης και να υπενθυμίσει τα οφέλη του αυθεντικού μουρουνέλαιου για την ανθρώπινη υγεία.

Η τολμηρή πιρουέτα

Το διαφορετικό Bottle Cap Challenge λαμβάνει χώρα στο κατάστρωμα ενός εντυπωσιακού ιστιοφόρου, με πρωταγωνιστή μία όμορφη κοκκινομάλλα και ήρωα το εξυπνότερο «παιχνιδιάρικο» κητώδες των ωκεανών. Με φόντο τις μπλε αποχρώσεις της ελληνικής θάλασσας, που έχει το προνόμιο να φιλοξενεί τέσσερα είδη δελφινιών, η καλλίγραμμη ιστιοπλόος διασχίζει τα καταγάλανα νερά της χώρα μας και ετοιμάζεται να γευτεί το αυθεντικό μουρουνέλαιο Möller’s, για να πάρει ενέργεια, δύναμη και ευεξία.

Λίγο πριν προλάβει να ανοίξει το καπάκι του χαρακτηριστικού πράσινου μπουκαλιού, η κοπέλα βλέπει μια μικρή αγέλη δελφινιών να συνοδεύει το πλοίο της, παίζοντας με τα κύματα. Προκειμένου να απολαύσει αυτό το μοναδικό φαινόμενο του υδάτινου κόσμου, η κοκκινομάλλα τρέχει ενθουσιασμένη προς την πλώρη, έτσι ώστε να καταφέρει να δει τα δελφίνια από κοντινή απόσταση, καθώς αυτά πλησιάζουν περισσότερο την κύτη του ιστιοπλοϊκού.

Ξαφνικά, όμως, συμβαίνει κάτι αναπάντεχο. Το ένα από τα δελφίνια κάνει μια τολμηρή πιρουέτα και χτυπάει με την ουρά του το καπάκι του γυάλινου μπουκαλιού, ανοίγοντας αριστοτεχνικά το μουρουνέλαιο Möller’s. Με το αγαπημένο ευφυές ζώο των υδάτων να έχει φέρει εις πέρας το εναλλακτικό Bottle Cap Challenge, η πρωταγωνίστρια είναι πλέον σε θέση να απολαύσει τις ευεργετικές ιδιότητες των θρεπτικών συστατικών του «θησαυρού της Νορβηγίας».

Δείτε εδώ το video

bottle cap1

Το μουρουνέλαιο Möller’s είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο για την εξαιρετική του ποιότητα και για τα οφέλη, που προσφέρει στην ανθρώπινη υγεία, καλύπτοντας τα διατροφικά «κενά», με τα πολυτιμότατα ωμέγα-3 στη φυσική τους μορφή και με βιταμίνες D3, A και Ε. Αποτελώντας την ιδανική λύση για την κάλυψη των αναγκών όλης της οικογένειας, το αξιόπιστο φαρμακευτικό σκεύασμα έχει βραβευθεί από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας στις Βρυξέλλες για την οσμή, τη γεύση και την ποιότητά του. Είναι, μάλιστα, διαθέσιμο σε τρεις διαφορετικές γεύσεις: φυσική, λεμόνι και φρούτα (tutti-frutti).

Αυτή, λοιπόν, η καλοκαιρινή περιπέτεια στα νερά των ελληνικών θαλασσών, με κύριο χαρακτηριστικό το άνοιγμα του μπουκαλιού με την ουρά του δελφινιού, υπενθυμίζει την αξία του θρυλικού μουρουνέλαιου Möller’s, μέσα από μια μαγική ιστορία, που κάνει το hot trend των social media με το αντίστοιχο hashtag «#bottlecapchallenge», να θυμίζει… παραμύθι! Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν στα προϊόντα Möller’s για την ανθρώπινη υγεία μικρών και μεγάλων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ακολουθήσουν τους επίσημους λογαριασμούς της εταιρείας στο Facebook και στο Instagram.

Βίντεο: Από YouTube https://www.youtube.com/watch?v=A1KFHIghgk0 ή από Facebook https://www.facebook.com/mollersgreece/videos/vb.139544090320555/415233792420257/?type=2&theater