STYLE

Μέγκαν Μαρκλ: Ήμουν το πιο τρολαρισμένο πρόσωπο παγκοσμίως το 2019

Μέγκαν Μαρκλ: Ήμουν το πιο τρολαρισμένο πρόσωπο παγκοσμίως το 2019
cnn

 Η Μέγκαν Μαρκλ, Δούκισσα του Σάσσεξ, είπε σε ένα podcast πως δυσκολεύτηκε με το τρολάρισμα που δέχτηκε στο ίντερνετ, ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί έφηβοι σε τακτική βάση, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κοροναϊού όταν οι άνθρωποι είναι πιο απομονωμένοι.

«Το 2019 ήμουν το πιο τρολαρισμένο πρόσωπο στον κόσμο - άνδρας ή γυναίκα» ανέφερε χαρακτηριστικά σε μία συνέντευξη που έδωσε με το σύζυγο της, Πρίγκιπα Χάρι, σε ένα podcast του Teenage Therapy που έγινε με αφορμή την Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας.

«Επί οκτώ μήνες δεν ήμουν καν ορατή. Ήμουν σε άδεια μητρότητας με το μωρό. Αλλά αυτά που κατασκεύασαν και διακινήθηκαν έφτασαν στα όρια αυτού που μπορεί να αντέξει ένας άνθρωπος. Ήταν τόσο μεγάλο που δεν μπορεί καν να φανταστεί κάποιος πώς είναι γιατί δεν με νοιάζει αν είσαι 15 ή 25 ετών, αν οι άνθρωποι λένε ψέματα για εσένα, αυτό που κάνει στην ψυχική και συναισθηματική υγεία σου είναι τόσο επιβλαβές», ανέφερε.

Το Teenage Therapy Podcast διοργανώνεται από μια ομάδα πέντε φίλων που ζουν στην Καλιφόρνια. «Προς τιμήν της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ κάθισαν μαζί μας για μια συζήτηση σχετικά με την προτεραιότητα της ψυχικής υγείας, την άρση του στίγματος γύρω από το ζήτημα και πώς μπορούμε όλοι να συμβάλουμε σε έναν πιο υγιή κόσμο: σωματικά, ψυχικά, συναισθηματικά , ολιστικά,» σύμφωνα με μια ανάρτηση στον λογαριασμό Instagram της ομάδας.

Ο πρίγκιπας Χάρι είπε πως η ευαισθησία δεν είναι αδυναμία, αλλά σημάδι δύναμης και τόνισε πόσο σημαντικό είναι να μιλάμε για τις εμπειρίες μας. «Είναι πολύ εύκολο να σε ρουφήξει και να σε κατακλύσει η αρνητικότητα αλλά όλοι έχουμε την επιλογή να το αφαιρέσουμε αυτό από την ζωή μας». Σημείωσε ότι ο ίδιος έχει επιλέξει «να μην τα διαβάζω, να μην τα βλέπω, να βγάλω τον εαυτό μου από αυτό».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ