STYLE

Ο Giorgio Armani αποκτά Χρυσή VISA στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Ο Giorgio Armani αποκτά Χρυσή VISA στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Πολίτης των Ηνωμένων αραβικών εμιράτων μπορεί να θεωρείται πλέον o Giorgio Armani, καθώς ο γνωστός Ιταλός σχεδιαστής μόδας απέκτησε τη Χρυσή Visa που προσφέρουν τα Εμιράτα από το 2019. UAE Golden visa προσφέρεται σε άτομα με υψηλή οικονομική επιφάνεια και ισχυρούς επιχειρηματίες. Αυτή είναι και η περίπτωση του 87χρονου ιδρυτή και επικεφαλής της Giorgio Armani S.p.A., η οποία δεν χρειάζεται μεγάλες συστάσεις.

Μια ιδιαίτερη τελετή στο Ντουμπάι

Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που ο Giorgio Armani βραβεύεται και αναγνωρίζεται η συμβολή του στο χώρο της μόδας και των επιχειρήσεων. Ο Ιταλός έχει κερδίσει πάρα πολλά έπαθλα και βραβεία, συμβάλλοντας πέρα από την προσωπική του διάκριση και στην ανάπτυξη του ιταλικού τομέα της μόδας, με παγκόσμια αναγνώριση. Τα ρούχα του είναι δημοφιλή σε όλο τον κόσμο από μέλη της βασιλικής οικογένειας στο Ηνωμένο Βασίλειο έως Ινδούς ηθοποιούς του Bollywood και καλλιτέχνες και διασημότητες σε όλο τον πλανήτη.

Η χορήγηση της Χρυσής Visa στον Giorgio Armani πραγματοποιήθηκε σε μία ειδική τελετή στο Ντουμπάι, το πιο γνωστό κρατίδιο των Εμιράτων. Η τελετή αντανακλούσε απόλυτα, τόσο τον πλούτο των εμιράτων, όσο και την υψηλή ποιότητα το προϊόντων Armani. Ο Giorgio Armani είχε έναν επιπλέον λόγο να βρίσκεται εκείνη τη στιγμή στο Ντουμπάι. Πέρα από την τελετή της βράβευσης με τη Χρυσή Visa ακολούθησε άλλη μια εκδήλωση στο Armani Hotel, ιδιοκτησίας του ίδιου, το οποίο μάλιστα βρίσκεται στο Burj Khalifa, στο υψηλότερο μέχρι αυτή τη στιγμή κτίριο στον κόσμο. Η συγκεκριμένη επένδυση, άλλωστε, αποτελεί έναν από τους λόγους για τους οποίους ο Ιταλός σχεδιαστής μόδας απέκτησε τη Χρυσή βίζα.

Αξίζει επιπλέον να σημειωθεί πως τον Οκτώβριο του 2022, ο σχεδιαστής προγραμματίζει την υλοποίηση ενός αποκλειστικού σόου μόδας στο ξενοδοχείο του, που θα σηματοδοτήσει τη 10η επέτειο λειτουργίας του, καθώς επίσης και τα 40 χρόνια από την ίδρυση της εταιρείας Armani.

Τι σημαίνει η αναγνώριση αυτή για τον Giorgio Armani

Με μια πρώτη ματιά η ομοιότητα από άποψη πλούτου και ποιότητας ανάμεσα σε ΗΑΕ και σε ότι αντιπροσωπεύει η εταιρεία Armani είναι προφανής. Παρόλα αυτά, όπως ανέφερε στους δημοσιογράφους ο Giorgio Armani, το Ντουμπάι και τα Εμιράτα αντιπροσωπεύουν μάλλον το αντίθετο από αυτό που αντιπροσωπεύει η εταιρεία του. Τα παρουσίασε, συγκεκριμένα, ως μία αντίστροφη εικόνα των πραγμάτων, καθώς τα χαρακτήρισε συγκεκριμένα ως ιδιαίτερα ορατά, επιδεικτικά και σε ξέφρενο ρυθμό.

Ο ίδιος τόνισε πως η αισθητική της εταιρείας του ευνοεί την ήπια κομψότητα και την υποτιμημένη πολυπλοκότητα. Ωστόσο, πρόσθεσε πως υπάρχει και μια πτυχή που ταιριάζει με το χαρακτήρα του και αυτό είναι η ανάπτυξη και η εστίαση στο μέλλον, όπου όπως είπε, η φαντασία δεν έχει όρια. Πρόσθεσε, μάλιστα πως τα HAE δεν είναι δυνατό να συγκριθούν με τίποτα, καθώς έχουν συγκλονίσει τον πλανήτη με την εικόνα και τα επιτεύγματά τους.

Τι ακριβώς προσφέρει η χρυσή Visa

Tο πρόγραμμα της Χρυσής Visa είναι μοναδικό στον αραβικό κόσμο. Tα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα βγάζουν τα τελευταία χρόνια προς τα έξω μία εικόνα πλούτου και ανάπτυξης και η χορήγηση της Χρυσής Visa γίνεται σε άτομα από το εξωτερικό που είναι πλούσια η διαθέτουν ιδιαίτερο ταλέντο και επιθυμούν να ζήσουν ελεύθερα στη Χώρα έως και 10 χρόνια. πρόκειται για πάμπλουτους επενδυτές, επιτυχημένους επιχειρηματίες, φίλε ανθρώπους, ακαδημαϊκούς καθώς και άλλους επαγγελματίες στο χώρο των επιστημών, του αθλητισμού, των τεχνών ούτε της μόδας όπως είναι η περίπτωση συγκεκριμένο.

Η Σαουδική Αραβία Φαίνεται πως είναι το δεύτερο αραβικό κράτος που αναμένεται να ακολουθήσει τα Εμιράτα και έλα υιοθετήσει το πρόγραμμα της Χρυσής Visa για πλούσιους επενδυτές. Ένα αντίστοιχο πρόγραμμα για την προσέλκυση επενδυτών θα ξεκινήσει αντίστοιχα και στο Κατάρ. Η αγορά των ακινήτων αποτελεί κι εδώ τον μεγαλύτερο στόχο με την προσέλκυση ξένων που καλούνται να αγοράσουν κυρίως ακίνητα.