STYLE

Να τερματιστούν τα πρωτόκολλα για την Covid ζητούν ηθοποιοί του Χόλιγουντ

Να τερματιστούν τα πρωτόκολλα για την Covid ζητούν ηθοποιοί του Χόλιγουντ
Ο ηθοποιός Τιμ Ρόμπινς υποστήριξε το αίτημα του συναδέλφου του, Γούντι Χάρελσον να τερματιστούν τα πρωτόκολλα προστασίας από την COVID-19 σε κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές στο Χόλιγουντ ΑΠΕ/ΜΠΕ (Φωτογραφία αρχείου)

Ο ηθοποιός Τιμ Ρόμπινς υποστήριξε το αίτημα του συναδέλφου του, Γούντι Χάρελσον να τερματιστούν τα πρωτόκολλα προστασίας από την COVID-19 σε κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές στο Χόλιγουντ.

Κοινοποιώντας άρθρο του Variety για τη γνώμη του Γούντι Χάρελσον, ο Τιμ Ρόμπινς σχολίασε στο Twitter: «Ο Γούντι έχει δίκιο. Ώρα να τελειώσει αυτή η παρωδία».

Σε συνέντευξή του στους New York Times τον περασμένο μήνα, ο Γούντι Χάρελσον διατύπωσε τη θέση ότι είναι «παράλογο» τα πρωτόκολλα για την COVID να εξακολουθούν να ισχύουν στα πλατό του Χόλιγουντ. «Δεν νομίζω ότι κάποιος πρέπει να έχει το δικαίωμα να απαιτήσει να αναγκαστείς να υποβληθείς σε τεστ, να αναγκαστείς να φορέσεις τη μάσκα και να αναγκαστείς να εμβολιαστείς τρία χρόνια μετά. Απλώς, ας τελειώσουμε με αυτές τις ανοησίες» σημείωσε.

«Δεν είναι δίκαιο για τα συνεργεία» ανέφερε. «Δεν χρειάζεται να φοράω τη μάσκα. Γιατί θα έπρεπε; Γιατί πρέπει να εμβολιαστούν; Πώς αυτό δεν εξαρτάται από το κάθε άτομο;... Δεν θεωρώ ότι θα έπρεπε να έχουμε αναγκαστικά τεστ, αναγκαστική μάσκα και αναγκαστικό εμβολιασμό. Αυτή είναι ελεύθερη χώρα. Πραγματικά μιλάω για το συνεργείο. Γιατί μπορώ να μην φοράω μάσκα. Μπορώ να κάνω λιγότερα τεστ. Δεν είμαι στην ίδια θέση που βρίσκονται, αλλά είναι λάθος. Έχουν περάσει τρία χρόνια. Να σταματήσει» τόνισε.

Ο Ρόμπινς εξέφρασε παρόμοια απόψεις πέρυσι, επισημαίνοντας ότι συγκεκριμένα προληπτικά μέτρα για τη δημόσια υγεία θα μπορούσαν να είναι επιζήμια για τις τέχνες. Ο ηθοποιός, καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου, Actors Gang Theatre του Λος Άντζελες, είπε ότι είχε προβλήματα με τις οδηγίες για τις θεατρικές αίθουσες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ