STYLE

Λίντσεϊ Λόχαν: Τόπλες λίγο πριν τα λαμπερά εγκαίνια του club της στο Γκάζι

Λίντσεϊ Λόχαν: Τόπλες λίγο πριν τα λαμπερά εγκαίνια του club της στο Γκάζι
instagram@lindsaylohan

Το «Lohan Nightclub», άνοιξε το Σάββατο το βράδυ τις πύλες του, με ένα λαμπερό πάρτι εγκαινίων, παρουσία και της Λίντσεϊ Λόχαν. Και, μπορεί η διάσημη Αμερικανίδα να μην έκοψε... κορδέλα, ωστόσο η παρουσία της και η εμφάνισή της έκοψαν την ανάσα!

Φορώντας ένα κοκτέιλ φόρεμα, στο χρώμα της σαμπάνιας, συνδυασμένο με ασημί πέδιλα, η Λίντσεϊ Λόχαν συγκέντρωσε πάνω της όλα τα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων, στο λαμπερό opening party του κλαμπ της, στο Γκάζι.

Όμως, πριν φθάσει στο «Lohan Nightclub», φρόντισε να το διαφημίσει, ανεβάζοντας στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια άκρως αποκαλυπτική φωτογραφία...

Η νεαρή ηθοποιός, πάνω στον... ενθουσιασμό της για το νέο επιχειρηματικό της βήμα, φωτογραφήθηκε τόπλες, πόσταρε τη φωτογραφία και δημιούργησε... πανικό στους φανς της.

llohantopless

Πηγή: Instagram

Λίγο αργότερα βέβαια, φαίνεται πως μετάνιωσε και διέγραψε την ανάρτηση από τον λογαριασμό της.

Η 30χρονη ηθοποιός, αποφάσισε να κάνει επιχειρηματικό άνοιγμα, στον τομέα της διασκέδασης, επιλέγοντας την Αθήνα ως πρώτο σταθμό της, σε αυτή της τη δραστηριότητα. Έτσι αποφάσισε να επενδύσει μερικά από τα χρήματά της στην Ελλάδα, ανοίγοντας ένα νυχτερινό club στο Γκάζι και φέρει το όνομά της.

Τα εγκαίνια ήταν φαντασμαγορικά και η Λίντσεϊ Λόχαν φαίνεται πως είναι πολύ περήφανη για το νέο της απόκτημα, καθώς όλο το βράδυ κρατούσε ενημερωμένους τους διαδικτυακούς φίλους της για τα τεκταινόμενα μέσα στο κλαμπ.

https://www.instagram.com/p/p
https://www.instagram.com/p/p
https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ