SPONSORED ΤΑΞΙΔΙ ΕΛΛΑΔΑ

Γιατί και φέτος θα ταξιδέψουμε έτσι κι αλλιώς στο Αιγαίο, με τη Hellenic Seaways

Γιατί και φέτος θα ταξιδέψουμε έτσι κι αλλιώς στο Αιγαίο, με τη Hellenic Seaways

Σε αντίθεση με περασμένα καλοκαίρια, πολλοί είναι οι Έλληνες οι οποίοι την εποχή που διανύουμε δεν έχουν αποφασίσει ακόμη σε ποιον καλοκαιρινό προορισμό θα περάσουν τις θερινές τους διακοπές, ακόμη και αν πρόκειται για ένα ολιγοήμερο ταξίδι.

Η αβεβαιότητα που επικρατεί λόγω της νέας πραγματικότητας που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα, κάνει πολλούς να είναι εμφανώς διστακτικοί σε ό,τι αφορά στα ταξίδια τους το φετινό, ομολογουμένως διαφορετικό, καλοκαίρι.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, θα ταξιδέψουμε έτσι και αλλιώς στο Αιγαίο και τα αγαπημένα μας νησιά του Σαρωνικού, των καταπράσινων Σποράδων, των πανέμορφων Κυκλάδων και του Βορείου Αιγαίου. Αλλά αυτή τη χρονιά θα το κάνουμε με περισσότερη υπευθυνότητα και ασφάλεια.

Ταξιδεύουμε με υπευθυνότητα και ασφάλεια

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως οι διακοπές μας φέτος, αξίζουν τον υψηλότερο δείκτη προστασίας. Αυτό σημαίνει πώς καλούμαστε να είμαστε υπεύθυνοι και προσεκτικοί, ώστε να προστατεύσουμε τη δική μας ασφάλεια και φυσικά, εκείνη των συμπολιτών μας. Η μάσκα στο πλοίο κρίνεται απαραίτητη. Το ίδιο και η τήρηση των κανόνων υγιεινής και των απαραίτητων αποστάσεων.

Ακόμη πιο προσεκτικοί όμως, πρέπει να είμαστε με τις επιλογές που θα κάνουμε σε ό,τι αφορά στις διακοπές μας και συγκεκριμένα, στο πώς θα επιλέξουμε να ταξιδέψουμε.

Τι σημαίνει αυτό; Πως είναι σημαντικό να βεβαιωθούμε πριν το ταξίδι μας, ότι το πλοίο το οποίο θα μας πάει στις αγαπημένες μας Κυκλάδες ή για παράδειγμα, τα νησιά του Σαρωνικού, θα ακολουθεί ένα αυστηρό πλαίσιο για την ασφάλεια των επιβατών του και θα εφαρμόζει όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης που σχετίζονται με τον Covid-19.

Ενδεικτικό είναι το παράδειγμα της Hellenic Seaways. Η γνωστή εταιρεία, η οποία μας ταξιδεύει και φέτος στα ελληνικά νησιά με μεγάλες εκπτώσεις, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των επιβατών της, στο ταξίδι με τα πλοία της.

Αρκεί να αναφέρουμε πως τα πλοία της Hellenic Seaways διαθέτουν σύστημα αερισμού για 100% φυσικό αέρα, έχουν παντού διαθέσιμο απολυμαντικό για τους επιβάτες τους, διαθέτουν σημάνσεις για την τήρηση των ελάχιστων αποστάσεων, ενώ το προσωπικό των πλοίων πραγματοποιεί συχνές απολυμάνσεις και καθαρισμό των μονάδων κλιματισμού και καθαρίζει εντατικά όλες τις επιφάνειες. Έτσι, το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε εμείς που ταξιδεύουμε με τα πλοία της, είναι να φοράμε τις μάσκες μας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, σε όλους τους εσωτερικούς χώρους.

Με λίγα λόγια, λοιπόν, η Hellenic Seaways μάς προσφέρει τη δυνατότητα να ταξιδέψουμε στα αγαπημένα μας νησιά με ασφάλεια και φυσικά, άνεση, δίνοντάς μας παράλληλα την ευκαιρία να απολαύσουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εν πλω.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, και το φετινό, διαφορετικό καλοκαίρι, θα ταξιδέψουμε έτσι κι αλλιώς, στο Αιγαίο. Θα το κάνουμε όμως, με ασφάλεια και υπευθυνότητα, τηρώντας δηλαδή τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και κάνοντας τις πλέον ασφαλείς επιλογές σε ό,τι αφορά στο ταξίδι μας, επιλέγοντας δηλαδή να ταξιδέψουμε με τα πλοία της Hellenic Seaways.

Ακόμη και αν δεν έχετε κάνει την κράτησή σας σε ένα ελληνικό νησί, έχετε πολύ χρόνο στη διάθεσή σας για να οργανώσετε τις φετινές σας διακοπές. Επωφεληθείτε από τις προσφορές της Hellenic Seaways, γίνετε τώρα μέλη στο Πρόγραμμα Πιστότητας Seasmiles και ταξιδέψτε και φέτος με μεγάλες εκπτώσεις στο Αιγαίο.

Ραντεβού στο πλοίο, λοιπόν, για ένα άνετο και αξέχαστο ταξίδι!

Για κρατήσεις θέσεων απευθυνθείτε στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα, στην Hellenic Seaways, τηλ.: 210-8919800 ή στο www.hsw.gr