ΤΑΞΙΔΙ ΕΛΛΑΔΑ

Routes Europe 2016: Στην πρώτη θέση ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Routes Europe 2016: Στην πρώτη θέση ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»

To αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος κέρδισε την πρώτη θέση στην κατηγορία του (4-20 εκατομμύρια επιβάτες) όπως ψηφίστηκε από τις αεροπορικές εταιρίες, στη μεγαλύτερη συνάντηση του κλάδου των αερομεταφορών, Routes Europe 2016.

Στον θεσμό Routes Europe, οι εταιρίες αερομεταφορών αξιολογούν τα προγράμματα υποστήριξης των αεροδρομίων ως προς τον τρόπο που αυτά ανταποκρίνονται με αποτελεσματικό τρόπο στις προσπάθειες να αναπτύξουν νέες πτήσεις και την ενδυνάμωση της παρουσίας τους στην αγορά.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τις αεροπορικές εταιρείες, που για μία ακόμα φορά μας ξεχώρισαν σε πανευρωπαϊκό επίπεδο με την ψήφο και την ανανέωση της εμπιστοσύνης τους» σχολίασε σε σχετική δήλωση της η Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του ΔΑΑ, Ιωάννα Παπαδοπούλου.

«Με την επιβατική κίνησή μας να εξελίσσεται θετικά και κατά το πρώτο τρίμηνο του 2016, συνεχίζουμε, σε στενή συνεργασία και διάλογο με τους αεροπορικούς συνεργάτες μας, να παρέχουμε ολοκληρωμένα προγράμματα αεροδρομιακού μάρκετινγκ, προβάλλοντας παράλληλα συστηματικά τον προορισμό μας, την Αθήνα. Η καμπάνια μας με τίτλο "Aviation Marketing delivered in a novel way" εκφράζει με ευρηματικό τρόπο την προσπάθειά μας να αναλύουμε τις ανάγκες της κάθε αεροπορικής εταιρείας, να προσαρμόζουμε αντίστοιχα τη στρατηγική μας και να παρέχουμε καινοτόμα και πρωτοποριακά προγράμματα για την υποστήριξη των αεροπορικών εταιρειών. Πιστεύουμε πως, με αυτή την προσέγγιση, υποστηρίζουμε αποτελεσματικά και με συνέπεια τα αναπτυξιακά σχέδια και τη δραστηριότητα των αεροπορικών εταιρειών στην αγορά μας» συμπλήρωσε.

Μέχρι σήμερα ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος έχει κερδίσει 12 βραβεία σε 15 χρόνια και αυτή η σειρά από διακρίσεις τον αναδεικνύουν στον πλέον πολυβραβευμένο του θεσμού.

Τo Routes Europe 2016 έγινε στην Κρακοβία της Πολωνίας στις 23-26 Απριλίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ