ΤΑΞΙΔΙ ΕΛΛΑΔΑ

Cycle For A Cause: Στις 28 και 29 Μαΐου όλοι οι «δρόμοι» οδηγούν στην Οία, Σαντορίνη για καλό σκοπό!

Cycle For A Cause: Στις 28 και 29 Μαΐου όλοι οι «δρόμοι» οδηγούν στην Οία, Σαντορίνη για καλό σκοπό!

Μία μοναδική εμπειρία στο Pacman Bar Restaurant του ξενοδοχείου Andronis Arcadia στη Σαντορίνη.

Σύμφωνα με τις διεθνείς ταξιδιωτικές τάσεις των τελευταίων ετών, αποδεικνύεται ότι οι σύγχρονοι ταξιδιώτες, έχουν πολλές περισσότερες απαιτήσεις από τους προορισμούς που επισκέπτονται. Πέρα από στιγμές χαλάρωσης, δείχνουν να αναζητούν ταξίδια που έχουν κάποιον ειδικό σκοπό. Για το λόγο αυτό, επιλέγουν να συνδυάσουν τις διακοπές τους με φιλανθρωπικές δράσεις ή δράσεις με γνώμονα την ευεξία.

Τι συμβαίνει όμως στη χώρα μας; Σε τι βαθμό προσφέρεται το έδαφος, αλλά και οι ευκαιρίες για να αναδειχθούν αυτές οι νέες ταξιδιωτικές τάσεις; Στη Σαντορίνη, λοιπόν, και συγκεκριμένα στην Οία το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί μία δράση με φιλανθρωπικό και wellness χαρακτήρα, το «Cycle For A Cause».

Η συγκεκριμένη δράση συνδυάζει δύο από τις κορυφαίες ταξιδιωτικές τάσεις της εποχής μας, την τάση του wellness travel και των ταξιδιών για καλό σκοπό. Για να το διαπιστώσετε, αρκεί μία ματιά σε όσα θα λάβουν χώρα στα τέλη Μαΐου στο Pacman Bar Restaurant, στο ξενοδοχείο πέντε αστέρων Andronis Arcadia στην Οία. Διότι στο Pacman Sunset Restaurant, τόσο οι in-house guests του Andronis Arcadia, όσο και οι εξωτερικοί επισκέπτες που το επιθυμούν, θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν μέρος ενός ξεχωριστού spinning event, το «Cycle For A Cause». Δηλώνοντας συμμετοχή, θα μπορέσουν να τονώσουν την ευεξία τους ενώ ταυτόχρονα, θα συνεισφέρουν στο Rotary Foundation, έναν μη-κερδοσκοπικό οργανισμό που με κοινωφελή χαρακτήρα.

Γιατί να λάβουμε μέρος στο «Cycle For A Cause» στο Pacman Sunset Restaurant

Όσοι λάβουν μέρος στο ξεχωριστό αυτό spinning event στην Οία, θα επιδοθούν σε ένα διασκεδαστικό session ποδηλασίας εσωτερικού χώρου υπό την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών, όπως είναι ο Χρήστος Αντωνίου, ο Αλέξανδρος Μπάλτας, η Μαρία Σαββάκη και η Μελίνα Φουστέρη.

Μάλιστα, οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ πρωινών sessions όπως το «Morning Challenge»/«Burn your ego» ή sessions αργά το απόγευμα όπως το «Sunset Ride» απολαμβάνοντας παράλληλα το φημισμένο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης. Όλα αυτά ανακαλύπτοντας τη δύναμη της προσφοράς, κάνοντας μία ελάχιστη δωρεά των 25 ευρώ για το Rotary Foundation και συνδυάζοντας έτσι τη φροντίδα της προσωπικής τους ευεξίας, με έναν ωφέλιμο σκοπό. Τα παραπάνω είναι αρκετά για να μας κάνουν να φορέσουμε τα αθλητικά μας παπούτσια και να απολαύσουμε ένα spinning session, σε μία από τις πιο μαγευτικές τοποθεσίες της Σαντορίνης και ταυτόχρονα να διασκεδάσουμε.

Φυσικά, αφού οι επισκέπτες επιδοθούν στο spinning session της επιλογής τους θα έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να επιβραβεύσουν τους εαυτούς τους με μοντέρνες γεύσεις και δροσιστικά ποτά στο Pacman Bar Restaurant.

Picture2.jpg

Το Pacman Bar Restaurant, ξεχωρίζει στο νησί όχι μόνο για την εκλεπτυσμένη κουζίνα του που προσφέρει ελληνικά αλλά και ιαπωνικά πιάτα, αλλά και για τα ιδιαίτερα cocktails του που σε συνδυασμό με τη house μουσική ανεβάζουν τη διάθεσή στα ύψη. Από τα παραπάνω, δε θα μπορούσε να λείπει η μοναδική θέα του εντυπωσιακού ηλιοβασιλέματος της Οίας, που έρχεται κάθε νύχτα να πλαισιώσει αυτόν τον όμορφο και ζωντανό χώρο.

Άλλωστε, το Pacman Bar Restaurant ανήκει σε ένα εξίσου εντυπωσιακό ξενοδοχείο, το Andronis Arcadia, που αποτελεί την τελευταία προσθήκη στην οικογένεια ξενοδοχείων Andronis. Διαθέτει 52 σουίτες και βίλες, η καθεμιά με τη δική της ιδιωτική πισίνα με θέα το Αιγαίο, ενώ βρίσκεται σε μία από τις πιο γραφικές περιοχές της Οίας. Η κοντινή του απόσταση από το κέντρο του χωριού, προσφέρει ηρεμία και ιδιωτικότητα, στοιχεία που είναι απαραίτητα για κάθε σύγχρονο ταξιδιώτη.

Όσοι σκοπεύουν να επισκεφτούν τη Σαντορίνη, αξίζει να γνωρίζουν πως το Pacman Βar Restaurant κάθε χρόνο φιλοξενεί και ιδιαίτερα μουσικά events. Αυτό το καλοκαίρι, ο Jimmy Sax θα ξεσηκώσει το κοινό με τη deep house, funk και electro μουσική του στις 26 Μαΐου, τις 23 Ιουνίου και τις 26 Ιουλίου. Ο δημοφιλής DJ Valeron θα μοιραστεί τη μουσική του με τους επισκέπτες του Pacman Bar Restaurant στις 6 Ιουνίου, τις 15 Αυγούστου (live) και τις 14 Σεπτεμβρίου, συνδυάζοντας electro και παραδοσιακούς ήχους. Οι Duo Violins θα καταλάβουν τη σκηνή στις 15 Ιουνίου, τις 20 Ιουλίου και τις 7 Σεπτεμβρίου και ο υποψήφιος για Grammy DJ και μουσικός παραγωγός Pambouk θα είναι στο Pacman στις 27 Ιουνίου. Στο πρόγραμμα των μουσικών, καλοκαιρινών events του εστιατορίου του Andronis Arcadia, περιλαμβάνονται επίσης οι εμφανίσεις των Volen Sentir (8 Ιουλίου) και του Θανάση Βασιλόπουλου που συνδυάζει την deep house με τα παραδοσιακά μουσικά όργανα (13 Ιουλίου, 21 Αυγούστου, 11 Σεπτεμβρίου).

Picture3.jpg

Pacman Sunset Restaurant στην Οία της Σαντορίνης

Το σίγουρο είναι πως για μία ακόμη φορά σε ό,τι αφορά στα ταξίδια στην Ελλάδα, η Σαντορίνη έρχεται στο προσκήνιο και κάνει τη διαφορά, αποδεικνύοντας το γιατί αποτελεί μέχρι σήμερα τον κορυφαίο και δημοφιλέστερο ταξιδιωτικό προορισμό στη χώρα μας. Διότι εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να ανακαλύψουμε τώρα τις ταξιδιωτικές τάσεις που προσθέτουν επιπλέον αξία στις αποδράσεις μας, όχι μόνο διότι μας καλούν να μας φροντίσουμε περισσότερο και παράλληλα, να περιορίσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα κατά τη διάρκεια των διακοπών μας, αλλά και γιατί μας υπενθυμίζουν να είμαστε περισσότερο υπεύθυνοι σε ό,τι αφορά στις δραστηριότητές μας σε έναν νέο τόπο και όταν αυτό είναι εφικτό, να λαμβάνουμε μέρος σε δράσεις και πρωτοβουλίες, που γίνονται για καλό σκοπό.

Picture4.jpg

Pacman Sunset Restaurant στην Οία της Σαντορίνης

Ας ανακαλύψουμε, λοιπόν, τις κορυφαίες ταξιδιωτικές τάσεις της εποχής μας και ας δώσουμε ώθηση στο φετινό καλοκαίρι, κάνοντας την αρχή από τον δημοφιλέστερο προορισμό της χώρας μας, δηλαδή τη Σαντορίνη. Διότι εκεί θα απολαύσουμε αυτόν τον Μάιο τα οφέλη του να ταξιδεύουμε για έναν καλό σκοπό με θετικό αντίκτυπο, τόσο για εμάς τους ίδιους, όσο και για την κοινωνία και τον πλανήτη μας. Το σίγουρο είναι πως στις 28 και 29 Μαΐου, όλοι οι «δρόμοι» οδηγούν στην Οία και συγκεκριμένα στο Pacman Sunset Restaurant, εκεί όπου οι trainers του «Cycle For A Cause» θα μας συστήσουν τι σημαίνει να απολαμβάνουμε μία απόδραση, ένα event που έχει ταυτόχρονα wellness και κυρίως, φιλανθρωπικό χαρακτήρα.