ΕΛΛΑΔΑ

Συμπλοκή οπαδών στη Θεσσαλονίκη: Ανεβαίνει ο αριθμός των συλλήψεων - Δύο στο νοσοκομείο

Συμπλοκή οπαδών στη Θεσσαλονίκη: Ανεβαίνει ο αριθμός των συλλήψεων - Δύο στο νοσοκομείο
ΙΝ ΤΙΜΕ

Ανεβαίνει στις 15 ο αριθμός των συλλήψεων στις οποίες προχώρησε η ΕΛΑΣ μετά από άγρια συμπλοκή οπαδών το απόγευμα της Κυριακής (29/10) στη Θεσσαλονίκη, ενώ δύο άτομα τραυματίστηκαν. 

Οι δύο τραυματίες νοσηλεύονται φρουρούμενοι σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Δυνάμεις της ΕΛΑΣ που έφτασαν στο σημείο της συμπλοκής κατάσχεσαν δώδεκα κράνη μοτοσικλέτας, πέντε σιδερόβεργες, οκτώ στειλιάρια, πυροσβεστήρα, σιδερένια αλυσίδα και μεταλλικό αντικείμενο.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης, με την οποία θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης.

Η δικογραφία τούς καταλογίζει, κατά περίπτωση, τις εξής πράξεις: παράβαση του Αθλητικού Νόμου, συμπλοκή, βαριά σωματική βλάβη, επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης από κοινού, διατάραξη κοινής ειρήνης από κοινού, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων (αντίσταση), παράβαση της νομοθεσίας αναφορικά με όπλα, πυρομαχικά, εκρηκτικές ύλες και εκρηκτικούς μηχανισμούς.

Στο μεταξύ, οι έρευνες της ΕΛΑΣ συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και σύλληψη των υπολοίπων προσώπων που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ