ΤΑΞΙΔΙ ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη η συμμετοχή στους αγώνες ορεινού δρόμου και ποδηλασίας της Ορεινής Ναυπακτίας

Μεγάλη η συμμετοχή στους αγώνες ορεινού δρόμου και ποδηλασίας της Ορεινής Ναυπακτίας
Στιγμιότυπο από τους περυσινούς αγώνες ορεινού δρόμου και ποδηλασίας που διοργανώθηκαν στην Ορεινή Ναυπακτία Μη κερδοσκοπική Οργάνωση Πολιτισμού και Περιβάλλοντος «Πράσινο+Μπλε»

Περισσότεροι από 180 ποδηλάτες θα λάβουν μέρος στους αγώνες ορεινού δρόμου και ποδηλασίας, που θα διεξαχθούν το προσεχές Σαββατοκύριακο στην περιοχή της Ορεινής Ναυπακτίας, με αφετηρία την Άνω Χώρα.

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για τους φίλους του ορεινού δρόμου και της ποδηλασίας, που γίνονται για έκτη συνεχή χρονιά και σύμφωνα με δηλώσεις του υπεύθυνου της διοργάνωσης Τάσου Ξύδη, «είμαστε απόλυτα έτοιμοι για το Σαββατοκύριακο».

Ο κ. Ξύδης επεσήμανε ότι, «επιδίωξή μας είναι πάντα να περάσουν πρώτα απ’ όλα καλά όσοι μας τιμήσουν με την παρουσία τους. Για όλους εμάς και την περιοχή της ορεινής Ναυπακτίας είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας».

Τους αγώνες διοργανώνει η Μη κερδοσκοπική Οργάνωση Πολιτισμού και Περιβάλλοντος «Πράσινο+Μπλε», στοχεύοντας στην ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς της Ορεινής Ναυπακτίας, σε συνεργασία με την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον δήμο Ναυπακτίας.

Το προσεχές Σάββατο 20 Αυγούστου στις 6:00 το απόγευμα θα διεξαχθεί ο αγώνας δρόμου 35 χλμ. και την Κυριακή 21 Αυγούστου στις 10:30 το πρωί οι δύο αγώνες ορεινής ποδηλασίας απόστασης 26 χλμ. η μικρή διαδρομή και 40 χλμ. η μεγάλη διαδρομή, καθώς και για πρώτη φορά η κατηγορία ηλεκτρικών ποδηλάτων στη μικρή διαδρομή των 26 χλμ.

Επίσης, την Κυριακή θα διεξαχθεί το junior bike για παιδιά από 4-9 ετών, ενώ το βράδυ του Σαββάτου, θα πραγματοποιηθεί το «Αντάμωμα», στην κεντρική πλατεία της 'Άνω Χώρας με φιλέματα μεταξύ των αγωνιζόμενων, των επισκεπτών και των κατοίκων του χωριού.

Ορεινή Ναυπακτία ΑΦΙΣΑ ΒΙΚΕ 20162016 08 17 Πράσινο Μπλε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ