Ζάκυνθος: Περισσότεροι από 10 σεισμοί «ταρακούνησαν» σε λίγες ώρες το νησί
Έντονη σεισμική δραστηριότητα παρατηρείται στη Ζάκυνθο από το πρωί της Τετάρτης, καθώς σε δύο μόλις λεπτά σημειώθηκαν δύο σεισμοί που ξεπέρασαν τα 3 Ρίχτερ και έγιναν αισθητοί στο νησί.
Συγκεκριμένα στις 18:15 σημειώθηκε ο πρώτος σεισμός, μεγέθους 3,6 Ρίχτερ, 25 χλμ δυτικά της Ζακύνθου, ενώ ακολούθησε άλλος ένας στις 18:17, μεγέθους 3,7 Ρίχτερ,19 χλμ. δυτικά – βορειοδυτικά του νησιού, σύμφωνα με τη μέτρηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου.
Περίπου στις 19:00 σημειώθηκε και τρίτη σεισμική δόνηση, με μέγεθος 3,1 ρίχτερ και εστιακό βάθος 10 χιλιομέτρων, κατά το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο.
Αξίζει να αναφερθεί μάλιστα πως από το πρωί έχουν σημειωθεί περισσότερες από 10 μικρές σεισμικές δονήσεις, χωρίς ωστόσο να ανησυχούν οι σεισμολόγοι.
Στη Νέα Υόρκη ο Γ. Γεραπετρίτης: Θα προεδρεύσει σε δύο συνεδριάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας
10:40
Πειραιάς: Στο νοσοκομείο 55χρονος που αυτοτραυματίστηκε με πιστόλι μέσα σε κατάστημα
10:27
Η Σαουδική Αραβία επεκτείνει εργοστάσιο βαλλιστικών πυραύλων – Τι δείχνουν δορυφορικές εικόνες
10:15
Ιεράπετρα: Σύλληψη δύο ανηλίκων έξω σχολείο για κατοχή κάνναβης
10:14