Στα παγωμένα νερά της Σιβηρίας
Υπάρχει ένα club στη Σιβηρία που για να συμμετέχεις πρέπει να το λέει η καρδιά σου.
Υπάρχει ένα club στη Σιβηρία που για να συμμετέχεις πρέπει να το λέει η καρδιά σου. Πρόκειται για το club των «κρυόφιλων» χειμερινών κολυμβητών, που λατρεύουν να κάνουν μπάνιο σε θερμοκρασίες δεκάδων βαθμών υπό του μηδενός.
Φορούν το μαγιό τους, κάνουν προθέρμανση, οπλίζονται με το πιο λαμπερό χαμόγελό τους και βουτούν στα βαθιά ακόμη και αν η θερμοκρασία δείχνει 24 βαθμούς υπό του μηδενός.
Οι φωτογραφίες είναι από τον ποταμό Γενισέι, που βρίσκεται στην πόλη Krasnoyarsk, της τρίτης μεγαλύτερης πόλης της Σιβηρίας.
Η πόλη Krasnoyarsk, είναι ένα από τα μεγαλύτερα βιομηχανικά και επιστημονικά κέντρα της Σιβηρίας, καθώς και σημαντικός κόμβος του υπερσιβηρικού σιδηροδρόμου. Στην πόλη εδρεύει, επίσης, το Κρατικό Πανεπιστήμιο Αεροναυπηγικής της Σιβηρίας.
Η Γαλλία θα συμμετάσχει στην Eurovision παρά τις εκκλήσεις για μποϊκοτάζ του Ισραήλ
13:39
Απεργούν σήμερα οι ηθοποιοί για Συλλογική Σύμβαση Εργασίας – Κλειστά όλα τα θέατρα της χώρας
13:30
Γερμανία: Ψηφίστηκαν οι αλλαγές στην στρατιωτική θητεία - Τι προβλέπει η νέα νομοθεσία
13:23
Οδηγίες της ΓΣΕΕ για την ασφάλεια των εργαζομένων σε ακραία καιρικά φαινόμενα
13:15