Ο Χάρι Πότερ απέκτησε το δικό του χωριό
O Χάρι Πότερ, ο μικρός μάγος που αποτέλεσε μία από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες της μεγάλης οθόνης απέκτησε το δικό του χωριό με το όνομα the «Wizarding World».
O Χάρι Πότερ, ο μικρός μάγος που αποτέλεσε μία από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες της μεγάλης οθόνης απέκτησε το δικό του χωριό με το όνομα the «Wizarding World».
Πρόκειται για ένα θεματικό πάρκο που βρίσκεται στο Xόλιγουντ. Σε ειδική τελετή που έγινε το βράδυ της Τρίτης, ο ουρανός αλλά και το κάστρο του Hogwards έλαμψαν από τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα.
To παρόν τους έδωσαν και οι συντελεστές της ταινίας.
Ωστόσο, τα επίσημα εγκαίνια είναι προγραμματισμένα για τις 7 Απριλίου. Χρειάστηκαν δύο χρόνια για την κατασκευή του «Wizarding World of Harry Potter» και δαπανήθηκαν περίπου 500 εκατομμύρια δολάρια.
H Universal έκανε άπειρα δοκιμαστικά στη λειτουργία των θεματικών αξιοθέατων και έχει ήδη γυρίσει τα προωθητικά trailer.
Σοβαρό τροχαίο στην Εύβοια: Κινδύνεψαν επιβάτες όταν αυτοκίνητο έπεσε μέσα σε ρέμα (pics)
17:33
Τραμπ: Μεγάλη πιθανότητα για συμφωνία με το Ιράν τη Δευτέρα - Αλλιώς θα «καταλάβω» το πετρέλαιο
17:24
CNNi: Η ριψοκίνδυνη διάσωση του αμερικανού πιλότου - Κρυβόταν σε μια σχισμή στο βουνό
17:12
Σενετάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν θα γίνω θύμα πολιτικής ανθρωποφαγίας, πότε δεν έκανα κάτι παράνομο»
17:01