ΚΟΣΜΟΣ

"Τόλμησε να ονειρευτείς" το νέο superyacht που θα αλλάξει τον τρόπο που ταξιδεύουμε

"Τόλμησε να ονειρευτείς" το νέο superyacht που θα αλλάξει τον τρόπο που ταξιδεύουμε
CNNi

Το κομψοτέχνημα και πνευματικό παιδί του σχεδιαστή υπερπολυτελών θαλαμηγών George Lucian, "Τόλμησε να ονειρευτείς", είναι ικανό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ταξιδεύουμε μέσω θαλάσσης.

To εντυπωσιακό σχέδιο της θαλαμηγού απευθύνεται σε όσους έχουν πάθος με την θάλασσα και την αεροπλοϊα φέρνοντας με το σχέδιό του επανάσταση στον τρόπο με τον όποιο θα γίνονται τα ταξίδια μέσω θαλάσσης.

Μάλιστα, στο κατάστρωμα υπάρχει πολύ μεγάλος χώρος για την προσγείωση αεροσκάφους το οποίο ονομάζεται "Ιπτάμενο Διαμάντι" και είναι ικανό να φιλοξενήσει δύο άτομα ενώ θα διαθέτει σαλόνι για δείπνο, κοκτέιλ και χαλάρωση.

Η θαλαμηγός έχει μήκος 140 μέτρα και μπορεί να φιλοξενήσει το λιγότερο 12 άτομα.

Ο George Lucian, που έχει την έδρα του στο Μονακό, ανέφερε πως επηρεάστηκε από την βιομηχανία των θαλαμηγών καθώς, και του σχεδίου στρατιωτικών σκαφών κατά την διάρκεια της σχεδίασης της συγκεκριμένης θαλαμηγού.

Η του λατρεία για τα zeppelin τα οποία μετακινούσαν κόσμο στην αρχή του προηγούμενου αιώνα, από τη μία πλευρά του Ατλαντικού στην άλλη με τρόπο πολυτελή και ρομαντικό.

Το αεροσκάφος θα έχει μήκος 100 μέτρα προσφέροντας μία άλλη οπτική ταξιδιού στον ιδιοκτήτη του με τον σχεδιαστή να επιθυμεί το "Τόλμησε να ονειρευτείς" να προσφέρει σε όποιον το αποκτήσει μία παλαιού τύπου κομψότητα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ